Νέες ηχογραφήσεις για το «πάρτι» των κομμάτων στο ποδόσφαιρο

stimena Ειδήσεις
stimena Ειδήσεις

Ακόμη μια συνομιλία, που φαίνεται να αποκαλύπτει το πάρτι που κάνουν μέλη κομμάτων που κατέχουν και άλλες θέσεις, σε βάρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου αποκάλυψε το Sigma.

Tο μέλος της επιτροπής διαιτησίας, προσπαθεί να διαπιστώσει την πολιτική ουσιαστικά ταυτότητα του διαιτητή, ο οποίος όπως διαφαίνεται δεν ακολούθησε τις προσυνεννοημένες υποδείξεις και να ευνοήσει συγκεκριμένη ομάδα.

Aπόσπασμα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ– Έλα κύριε (…..) μου.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ -Μα πού είσαι ρε (…..)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Είμαι Λευκωσία

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Μα πε μου; Εζήτησες να σε βάλλουν Λευκωσία;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ -Οϊ

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Τούτος ο (……) είπε μου να τον βάλλουμε Λευκωσία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ απλώς ήταν να έρτω Λευκωσία τούτη την εβδομάδα

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Μα κάτι μου ελάλεν εχτές ο (…….) τούτος ο (……) μονίζω λαλεί μου, είπεν να τον βάλλουμε Λευκωσία. Είπεν μου την κουβέντα τούτη, εν σε έβαλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ε…εντάξει εν τζαι πειράζει.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ε…διότι είπεν την κουβέντα τούτη, είσαι τζαι τιμωρημένος γιατί εν έδωσες το πέναλτι του ΑΡΗ προχτές. Εν ήνταμπου να σου κάμω.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Πιο πέναλτι?

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Είσιε πέναλτι ο ΑΡΗΣ είπαν μου τζαι εν τους το έδωκες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Μα ποιος σου είπε έτσι πράμα;

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Έτσι μου είπασιν τζείνοι του ΑΡΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Α….ώστε είπαν σου έτσι

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-….αλόπως είσαι κουμουνιστής τζαι εν είσαι……σκέφτεσαι το; Εν κουμμουνιστής ρε κουμπάρε; Λαλώ αϊστον έξω να δω………πένταλτι εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Είπαν σου ότι είμαι κουμμουνιστής;

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Οϊ………ρε κουμπάρε για να μεν σφυρίσει το πέναλτι εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…..

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Α ενόμιζες εσύ

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-……άμπα τζαι εν κουμμουνιστής τίποτε, εν κρυφοκουμουνιστής τζαι εν φαίνεται…τώρα τζαι να πάει άμαν εν αυτόν θα σε καθίσκω μιαν εφτομάν.

Η πιο πάνω συνομιλία αφορά την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί, διαφαίνεται ότι μια από τις «κλίκκες» που απαρτίζουν την «παράγκα» δεν δείχνει εμπιστοσύνη στον διαιτητή Μάριο Παναγή, που ήταν και το πρόσωπο που έφερε στο φως όλα αυτά που γνωρίζαμε όλοι τόσα χρόνια και κάποιοι φρόντιζαν να τα κρύβουν κάτω από το χαλί. Φαίνεται επίσης ότι κάθε επαρχία, διαπαιδαγωγεί ουσιαστικά τους δικούς της διαιτητές τους οποίους χρησιμοποιεί συστηματικά και ανάλογα με την πρόοδο τους και σε άλλες κατηγορίες.

Και όλα αυτά, αφού όπως φάνηκε από τις συνομιλίες γίνεται πάντα σε συνεννόηση με την ΚΟΠ, η οποία εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος.

Η δεύτερη ηχογράφηση

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Τζαι άμαν σου λαλώ κάτι να το τηρείς. Να σου πω τζαί κάτι άλλο. Επειδή τωρά άρκεψες τζαι συναναστρέφεσαι με τούτους της Λευκωσίας…μεν τους λαλείς πολλές κουβέντες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ εν τζαι ασχολούμαι.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ναι ρε κουμπάρε. Τωρά έννεν θέμα να ασχολείσαι. Μεν τους λαλείς πολλές κουβέντες για τη Λεμεσό διότι μεταφέρουν τα διαφορετικά πολλές φορές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ εντάξει εν με κόφτει τίποτε.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Οϊ να έσσιεις τις φιλίες σου, να πιάννεις τα καλά της γνωριμίας σου και, και ,και…αλλά κουβέντες πολλές μεν πολλο κόφκεις μαζίν τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ντάξει.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ότι, γιατί νάμπου λέμε εμείς στη Λεμεσό τζαι με μένα που κουβεντιάζεις, κάποτε τζαι με τον ΑΡΗ έννεν ανάγκη να τους τα λαλείς στη Λευκωσία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ άλλην έννοια εν έχω. Εν με κόφτουν τίποτε.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Τωρά, όντως είσιεν φάση γιατί είπαν μου ότι είσιεν φάση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ έτσι φάση εν είσιεν, έππεσε μόνος του χαμέ.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Είσαι σίουρος δηλαδή. Είδες την φάση καλά;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ– Ναι αφού ήμουν τέλλια μπροστά του. Ήμουν που πάνω του.

ΜΕΛΟΣ Ε.Δ– Α! Μάλιστα. Ντάξει. Ε..καλάν άμαν εν καμιά φάση που εν στην δική σου ευθύνη να δώσεις ή να μεν δώσεις εννά κρίνεις αναλόγως. Τον κινέζο να τον κάμνεις άμαν εννα έσσιει φάση. Εν τζαι θέλουμε να αδικούμεν εμείς ρε κουμπάρε. Ξέρεις. Αλλά άμαν εν φάση που παίζεται τζαι εν οριακά εν στο κέφι το δικό σου.Ντάξει?

Πάντως όπως μετέδωσε το Sigma δρομολογούνται σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, σχετικές με την υπόθεση σε επίπεδο αστυνομικών ερευνών και μάλιστα δεν αποκλείονται και συλλήψεις προσώπων που θα συζητηθούν.

Φαίνεται ότι πλέον επιβεβαιώνονται και άλλοι ισχυρισμοί μέσα από τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή, συνεπώς ενδεχομένως να υπάρξει και δεύτερος κύκλος συλλήψεων.