Το Φρέναρος πανηγυρίζει το Κύπελλο

CEB1 40 Νέα Αμμοχώστου
Το Φρέναρος πανηγυρίζει από την Τετάρτη το βράδυ την κατάκτηση του Κυπέλλου Β Κατηγορίας Ανδρών. Μετά από ένα σπουδαίο αγώνα που έγινε στο Κοινοτικό της Πύλας και κρίθηκε στο τάι –μπρέικ η Ολυμπιάδα κέρδισε την «συνώνυμή της» από τη Νεάπολη με 3-2 και κατέκτησε το Κύπελλο.

CEB1 1467 Νέα Αμμοχώστου

Οι Φρεναρίτες έδειξαν αντοχές και στα κρίσιμα σετ παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι κερδίζοντας τον τελικό. Για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Εφήβων Μάριος Αδάμου ο οποίος ανέφερε: «Θέλαμε πολύ το Κύπελλο και γι’αυτό τα δώσαμε όλα».

Σύμφωνα με τον Αδάμου, ο τελικός ήταν ισοδύναμος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για τον εαυτό του ο 19χρονος διεθνής είπε ότι: «Στην αρχή ήμουν επηρεασμένος από την κούραση, αλλά όσο προχωρούσε ο αγώνας ανέβαζα την απόδοσή μου, αφού θέλαμε το τρόπαιο». Σχετικά με το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής μετά και τις εμφανίσεις του στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης ο Μάριος είπε ότι: «Προς το παρόν δεν έχω κάποια κρούση, άρα παραμένω στην Ολυμπιάδα».

Ο προπονητής – παίκτης των ερυθρολεύκων Παύλος Κωνσταντίνου ο οποίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και ιδιαίτερα για τους νεαρούς παίκτες, αφού είχε στη διάθεσή του τέσσερεις παίκτες 19 ετών. Ακόμα, ο Π. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι στόχος της Ολυμπιάδας ήταν να τελειώσει τη σεζόν με τίτλο και τον πέτυχε. Σημειώνεται ότι στο πλευρό τους οι Φρεναρίτες είχαν 100 φιλάθλους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου.

Π. Σάββα: «Ισοδύναμος τελικός»

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Ν. Πάρης Σάββα χαρακτήρισε ισοδύναμο τον τελικό ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όπως είπε στην ομάδα του στοίχισαν η έλλειψη επιλογών στον πάγκο (τραυματισμός Αριστοκλέους, δεν εγγράφηκε ο Πάρπας, εγκατέλειψε ο Καπνίσης). Οι Νεαπολίτες βλέπουν πλέον μπροστά με στόχο να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα χρονιά που στοχεύουν στην άνοδο.

Πηγή: SigmaLive