Απερρίφθη αίτημα για συνέχιση της δίκης του αναισθησιολόγου από το Παραλίμνι κεκλεισμένων των θυρών

a 144 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 6271 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Για την κατάθεση της πρώτης παραπονούμενης

To Mόνιμο Κακουργιοδικείο, συνήλθε χθες για την συνέχιση της δίκης του 43χρονου αναισθησιολόγου από το Παραλίμνι που κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση πελατισσών του, και απέρριψε αίτηση της Κατηγορούσης αρχής για την συνέχιση της διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών… 

Η αίτηση κατατέθηκε προκειμένου να καταθέσει και να αντεξετασθεί η πρώτη παραπονούμενη στη πολύκροτη αυτή υπόθεση. Η αίτηση καταχωρήθηκε την Πέμπτη και αγόρευσε ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσης αρχής κ. Νίκος Δημητρίου. Χτες αγόρευσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου κ. Ευστάθιος Ευσταθίου, ο οποίος έφερε ένσταση για να διεξαχθεί η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών. Το Σώμα [Χαρ. Πογιατζής Πρόεδρος, Λ. Καλογήρου, Θ. Θωμά Πάρεδροι] με ενδιάμεση απόφαση του απέρριψε την αίτηση της Κατηγορούσης αρχής.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, η συνέχιση της διαδικασίας με την κατάθεση/αντεξέταση της πρώτης παραπονούμενος ορίσθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος συνεχίσει να τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

O κατηγορούμενους αντιμετωπίζει 22 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά τους μήνες Φεβρουάριο μέχρι Οκτώβριο του 2011, στο ιατρείο του στο Παραλίμνι. Σε 6 περιπτώσεις φέρεται ότι βίασε δύο από τις ασθενείς του ενώ αυτές ήταν σε νάρκωση.

Αντρέας Πιερή