“Έκκληση σε όλους όσους αγαπούν πραγματικά την ΑΝΟΡΘΩΣΗ”

a 150
a 3940

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όλους τους Ανορθωσιάτες να βρεθούν στο Κτήμα Μακένζυ, την Τρίτη, 13 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και τονίζει ότι “Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν αντέχει άλλη διχόνοια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όλους τους Ανορθωσιάτες να βρεθούν στο Κτήμα Μακένζυ, την Τρίτη, 13 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Η συγκέντρωσή μας θα είναι ειρηνική και δεν θα επιτρέψουμε να αποδοκιμαστεί οποιοδήποτε μέλος του Σωματείου.

Ενημερώνουμε τους αδελφούς Ανορθωσιάτες ότι μετά από δική μας πρωτοβουλία, μία ώρα πριν την έναρξη της Συνέλευσης θα συγκεντρώνονται εισφορές για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου από τις 17:00.
Απευθύνουμε έκκληση σε όλους όσους αγαπούν πραγματικά την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού και να στείλουν μήνυμα συσπείρωσης γύρω από τη μεγάλη μας ιδέα.

Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στους πρώην προέδρους του Σωματείου, να ανταποκριθούν στην έκκλησή μας για γενναίες εισφορές, ούτως ώστε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας μας.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν αντέχει άλλη διχόνοια”.

Πηγή: ΑΝΤ1