Διάψευση Αστυνομίας για απόπειρα απαγωγής παιδιών στον Πρωταρά

1434632517 thumb Ειδήσεις

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Αστυνομία Κύπρου το δημοσίευμα της Evening Telegraph, σύμφωνα με το οποίο οικογένεια από το Dundee της Σκωτίας έζησε εφιαλτικές στιγμές στην Κύπρο, έπειτα από “απόπειρα απαγωγής παιδιών” έξω από το ξενοδοχείο που διέμεναν.

1434632517 thumb Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις αρχές ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου δέχτηκε πληροφόρηση που αφορούσε σε συμπλοκή σε ξενοδοχείο της πόλης. Κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, οι αστυνομικοί αντίκρισαν 50 τουρίστες στην υποδοχή oι οποίοι υποστήριζαν ότι 19χρονος Βούλγαρος κινηματογραφούσε ανήλικους, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.Οι αστυνομικοί οδήγησαν στο σταθμό τον 19χρονο για κατάθεση, ενώ, έλεγξαν και το κινητό του τηλέφωνο.Όπως αναφέρει η Αστυνομία, στο κινητό του 19χρονου εντοπίστηκε βίντεο από την εκδήλωση. Ωστόσο, τα πλάνα απαθανάτιζαν μόνο ενήλικες να χορεύουν και ως εκ τούτου δεν κρίθηκε ύποπτο.Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε για περεταίρω έλεγχο.Σημειώνεται εξάλλου, ότι από τις καταθέσεις, τόσο του 19χρονου Βούλγαρου, όσο τουριστών αλλά και παιδιών που βρίσκονταν στην εκδήλωση, δεν φάνηκε να υπάρχει τίποτα επιλήψιμο.Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εν λόγω υπόθεση:”Aναφορικά με δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης που αφορούν δήθεν απόπειρα απαγωγής παιδιών σε τουριστική περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, ενημερώνουμε το κοινό, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Το περιστατικό εκτυλίχθηκε ως εξής: Στις 16 Ιουνίου, 2015, τουρίστες που παρευρίσκονταν σε εκδήλωση ξενοδοχείου στην επαρχία Αμμοχώστου, θεώρησαν ότι 19χρονος, βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τα ανήλικα παιδιά τους. Στη σκηνή κλήθηκε και μετέβη η Αστυνομία όπου εντόπισε το 19χρονο. Με τη συγκατάθεσή του έγινε έλεγχος στο κινητό του τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο βρέθηκε ένα βίντεο από χορευτικό συγκρότημα ενηλίκων, το οποίο χόρευε στη εκδήλωση του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια έγινε έρευνα και στην οικία του 19χρονου, όπου επίσης δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.Από τις καταθέσεις που λήφθηκαν τόσο από τον 19χρονο, όσο και από τους ενοίκους του ξενοδοχείου, δεν προκύπτει κάτι το επιλήψιμο”.Δείτε το ψευδές δημοσίευμα:

http://www.eveningtelegraph.co.uk/news/local/dundee/dundee-family-s-terror-after-child-abduction-bid-at-their-cyprus-hotel-1.884851