Ανόρθωση: Ο κόσμος ζήτησε πρωτάθλημα

a 104
a 6221

Αποθέωση από τον κόσμο στην πρώτη προπόνηση

Πανηγυρική ήταν η ανοικτή προπόνηση της Ανόρθωσης, καθώς πέραν των δύο χιλιάδων φίλων της ομάδας έδωσαν το παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με καπνογόνα και φωτοβολίδες, ζήτησαν πρωτάθλημα από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία… 

Πόλος έλξης ήταν τα οκτώ νέα αποκτήματα, Μπλάζιτς, Μάστρου, Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Οικονόμου, Σιέλης, Σπαντάτσιο και Κάλβο, που γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο, που τους υποδέχθηκε θερμά στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Το παρών στην πρώτη προπόνηση της «κυρίας» έδωσαν 25 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του νεαρού Παντελή Πίτσιλλου ο οποίος θα περάσει από δοκιμαστικά.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης μίλησε ο Χρίστος Μαραγκός: «Εχουμε τρεις στόχους φέτος. Ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα τα δώσουμε όλα για να υλοποιήσουμε τουλάχιστον ένα στόχο. Εννοείται όμως ότι θα προσπαθήσουμε σε όλους για να έχουμε πολύ καλή πορεία. Με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Την αποθέωση από τους φιλάθλους της Ανόρθωσης γνώρισαν παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας στην επίσημη “πρώτη”. Η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών στον κόσμο ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 18.30. Μετά τις 19.00 ξεκίνησε και η προπόνηση παρουσία 2.000 και πλέον φιλάθλων της “Κυρίας”, οι οποίοι έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην προπόνηση.
Με καπνογόνα και συνθήματα οι οπαδοί της Ανόρθωσης σήκωσαν το “Αντώνης Παπαδόπουλος” στο πόδι και μετέφεραν μ’ αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους στην αγαπημένη τους ομάδα ενόψει της σεζόν που ξεκινά.

a1 6

Αντρέας Πιερή