Πνέουν τα μένεα οι της ΑΕΠ

Πνέουν τα μένεα οι της ΑΕΠ για τη χθεσινή ήττα που υπέστη η ομάδα τους από τον ΟΝΗΣΙΛΟ και τους έκοψε την άνοδο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας…Σε ένα εκπληκτικό αγώνα για την ομάδα μας, η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, ο απόηχος φαίνεται να έχει περισσότερη σημασία, αφού η ομάδα της Πάφου χαίρει της στήριξης όλων των ΜΜΕ, τα οποία σχολιάζουν με καυστικό τρόπο το δεύτερο γκολ της ομάδας του ΟΝΗΣΙΛΟΥ, το οποίο μπήκε μετά από απερίσκεπτη ενέργεια του τερματοφύλακα της ΑΕΠ, ο οποίος δεν μπόρεσε να πιάσει την πάσα του Maurice Hongla. Οι φιλάθλοι της Πάφου εξέδωσας καυστικότατη ανακοίνωση ενώ στο φόρουμ τους εκφράζονται με απειλητικές διαθέσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΟΝΗΣΙΛΟΥ. Η ομάδα του ΟΝΗΣΙΛΟΥ έπαιξε την Κυριακή καταπληκτικό ποδόσφαιρο παίρνοντας πανάξια τη νίκη. Τα υπόλοιπα είναι έπεα πτερόεντα. Πιο κάτω η καθόλα καυστική ανακοίνωση των φιλάθλων της ΑΕΠ: «Αυτό που έγινε χθες στην Σωτήρα αφήνει τραυματισμένο και λαβωμένο για άλλη μια αγωνιστική το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η αντιεπαγγελματική και αντισυναδελφική ενέργεια του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή της Σωτήρας Μόρις να μην τηρήσει το fair play και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Ασπρογενους με ψηλοκρεμαστό σουτ έχει επικριθεί από όλα τα Μ.Μ.Ε.

Η μη τήρηση του fair play μπορεί να μην έκρινε τον αγώνα, αφού η Α.Ε.ΠΑΦΟΣ αντέδρασε άμεσα μειώνοντας σε 2-1 (και πιθανόν να γύριζε το παιγνίδι με καλύτερες καιρικές συνθήκες). Οι δικαιολογίες του προπονητή του Ονήσιλου αλλά και του αρχηγού της ομάδας της Σωτήρας δεν ικανοποιούν και τους αφήνει εκτεθειμένους.

Η ενέργεια του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή που εργάζεται (νόμιμα) στην Κύπρο ίσως επηρεάσει και την καριέρα του Κύπριου διεθνή τερματοφύλακα της Α.Ε.Π.

Αυτό που περιμένει ο Κύπριος φίλαθλος και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι την άμεση παρέμβαση του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Κύπρου με παραδειγματική τιμωρία τόσο του εν λόγο ποδοσφαιριστή και γιατί όχι και την απέλαση του, αφού με την ενέργεια του αυτή προσβάλει το άθλημα και το νόημα του Fair Play, αλλά και του ΑΡΧΗΓΟΥ του Ονήσιλλου Κυριάκου Πούρου καθώς και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας Μιχάλη Στυλιανού.

Σχετικές είναι και οι δηλώσεις σε τηλεπτικό σταθμό του ΑΡΧΗΓΟΥ της ομάδας του Ονήσιλλου ο οποίος δήλωσε ότι δεν ήθελε να τηρήσει το FAIR PLAY.

Αναμένουμε επίσης και από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα γιατί η ίδια η ομοσπονδία έχει γίνει ρεζίλι διεθνώς με αναφορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΦΟΥ»