Παραλίμνι: Νεαρός επέστρεψε τσαντάκι που είχε κλέψει

ASTY204 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Νεαρός από τη Ρουμανία έκλεψε το πρωί από αυτοκίνητο τσαντάκι με μετρητά, κινητό τηλέφωνο και ένα ελληνικό δελτίο ταυτότητας και το μεσημέρι τα επέστρεψε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, ισχυριζόμενος πως ήταν μεθυσμένος όταν έκανε την κλοπή.

ASTY204 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο Έλληνες, άνδρας και γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων, μόνιμοι κάτοικοι Στροβόλου, κατήγγειλαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι χθες γύρω στις 06:30 το πρωί ενώ κοιμούνταν στο αυτοκίνητο τους με ανοιχτά τα παράθυρα, που είχαν σταθμεύσει σε πρατήριο καυσίμων στο Παραλίμνι, άγνωστος άνδρας τους έκλεψε ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε το ποσό των 150 ευρώ, ένα ελληνικό δελτίο ταυτότητας και ένα κινητό τηλέφωνο άγνωστης αξίας.

Την ίδια μέρα και γύρω στις 15.00 το μεσημέρι 29χρονος από τη Ρουμανία μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου παρέδωσε το τσαντάκι με τα κλοπιμαία και παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής, εκφράζοντας μεταμέλεια.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, η κλοπή έγινε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι όπου διαμένει στο Παραλίμνι όπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε παράνομο.

Ο 29χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.