Οι παραλίες της Σωτήρας πόλος έλξης για πολλούς μελλόνυμφους

a5 4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a5 26 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παραλιακή περιοχή της Σωτήρας για κύπριους και ξένους μελλόνυμφους οι οποίοι σχεδιάζουν να τελέσουν τον Πολιτικό Γάμο τους στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Σωτήρα. Ο Δήμος Σωτήρας έχει μπει για τα καλά στον τομέα των Πολιτικών Γάμων και με τη συνεργασία του με σπουδαία τουριστικά πρακτορεία και γραφεία γάμων έχει καταστεί σιγά σιγά ως ένας πρωτοεμφανιζόμενος αλλά σημαντικός προορισμός γαμήλιου τουρισμού.

Συνολικά μέχρι στιγμής στο Δήμο Σωτήρας έχουν τελεστεί 10 γάμοι από τον περασμένο Ιούλιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Τμήμα Πολιτικών Γάμων, εκπληκτικός αριθμός λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γάμοι προγραμματίζονται συνήθως ένα χρόνο τουλάχιστον πριν.

Ήδη το Τμήμα Πολιτικών Γάμων προγραμματίζει καθημερινά αρκετούς γάμους για το ερχόμενο καλοκαίρι και ιδιαίτερα για την επόμενη χρονιά, αφού μέσω σωστού προγραμματισμού και διαφημιστικού υλικού έχει θέσει τις βάσεις για μια σημαντική πηγή εισοδημάτων για το Δήμο μας αλλά και για διαφήμιση της Σωτήρας στο εξωτερικό.

a 112 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a2 9 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a3 8 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a6 4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δείτε το σχετικό βίντεο:

SotiraNews