«Πρόωρος τελικός με ΑΕΛ»

a 289

a 7780Η Ανόρθωση σήμερα (14/03, 16:00) εκστρατεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola και έχει ως μοναδικό στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της 21ης Μαρτίου… 

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας της Αμμοχώστου, Γιώργος Κοσιής, με ραδιοφωνικές (Super Σπορ Fm) του δηλώσεις το πρωί ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με τον απογευματινό αγώνα.

«Ο απογευματινός αγώνας είναι για εμάς ένας πρόωρος τελικός. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα κριθεί και στους δύο αγώνες, όμως αν κάποια από τις δύο ομάδες σήμερα καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε στον επαναληπτικό θα έχει το προβάδισμα. Ευχόμαστε αυτή η ομάδα να είναι η Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας χρίζει φαβορί στον επαναληπτικό. Για να πάρουμε όμως αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση».

Ο κ. Κοσιής αναφέρθηκε και στο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε χθες στην προπόνηση ο Αγκέλοφ και είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Λέβι να ζητήσει την αποχώρηση του από την προπόνηση και τον αποκλεισμό του από την σημερινή αποστολή.

«Είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ. Αναμένουμε την έκθεση του Τεχνικού Διευθυντή και την γνώμη του κ. Λέβι για να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η Διοίκηση στηρίζει τις αποφάσεις του κ. Λέβι».

Πηγή: 24sports.com.cy