Ο “Μουσικός” και πάλι υποψήφιος ως “Καλύτερη Ταβέρνα”

Το 2013 κατέκτησε το βραβείο των αναγνωστών του TIME OUT για την “Καλυτερη Ταβέρνα” της Κύπρου. Από τότε, περιλαμβάνεται ανελλιπώς στις υποψήφιες ταβέρνες του περιοδικού κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές παγκύπρια (αν όχι την κορυφαία) για κυπριακή ταβέρνα, αφού το γεγονός ότι κατά τους καλοκαιρινούς -ιδίως- μήνες είναι απίθανο να καταφέρεις βρεις θέση χωρίς κράτηση, μιλάει από μόνο του.

Οπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, η ταβέρνα “Μουσικός” περιλαμβάνεται ως μία από τις 69 συνολικά υποψηφιότητες του περιοδικού TIME OUT, του απόλυτου οδηγού διασκέδασης, για ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της χώρας μας.

Ψηφίστε τώρα τις καλύτερες επιλογές διασκέδασης για το 2014 πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί και λάβετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του περιοδικού TIME OUT:
http://eatingawards.timeoutcyprus.com Η ταβέρνα “Μουσικός”

Είναι τόσο γραφική και τόσο ατμοσφαιρική αυτή η ταβέρνα που θα γίνει η καλοκαιρινή σου μανία. Απόλαυσε το κλασικό χαλουμάκι σερβιρισμένο ζεστό, δοκίμασε γεύσεις όπως κλέφτικο, σαλιγκάρια, κουνέλι στιφάδο και φυσικά το κολοκάσι της περιοχής που τα σπάει! Στον ‘Μουσικό’ θα βρεις επίσης μεζέδες δύο ταχυτήτων, εκ των οποίων ο ένας τιμάται στα €15 (με περισσότερους μεζέδες στη σχάρα) και ο άλλος στα €18. Μια ταβέρνα για όλες τις εποχές και για όλα τα γούστα.(23828833) Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα, επαρχία ελ. Αμμοχώστου. Δ-Σ 18.00-23.00 (Ιουν-Σεπ, Δ-Κ 18.00-23.00). Ιδιοκτήτες: Γιάννης και Πέτρος Μουσικός, Γιώργος Παπαμιχαήλ
Σεφ: Γιώργος Παπαμιχαήλ

SotiraNews / TIME OUT Cyprus