Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα, χαλάει από την Τετάρτη

a 228 Ειδήσεις
a 7211 ΕιδήσειςΣήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέχρι δυνατοί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές… 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε μερικές περιοχές θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, κυρίως δυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 8 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη τοπικές νεφώσεις που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.