Δίκη μακελειού Αγίας Νάπας: “Έπεφταν νεκροί… τα μωρά φώναζαν”

CEB1 84 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, φάνος καλοψιδιώτης
CEB1 869 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, φάνος καλοψιδιώτης

Με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη του εστιατορίου όπου διαπράχθηκε το μακελειό της Αγίας Νάπας και συνεταίρου του Φάνου Καλοψιδιώτη, συνεχίστηκε για τρίτη μέρα η δίκη για το μακελειό της Αγίας Νάπας.

Ο μάρτυρας, περιέγραψε ενώπιον Δικαστηρίου τα όσα συγκλονιστικά είδε τη νύχτα της 23ης Ιουνίου, οπότε έγινε το μακελειό. Ο μάρτυρας καθόταν σε άλλο τραπέζι εντός του εστιατορίου και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είδε τα θύματα να πέφτουν νεκρά από τις σφαίρες, ενώ τα παιδιά των Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου, φώναζαν.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε συνεχόμενους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο εκτελεστής φορούσε κουκούλα χρώματος μαύρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατηγορούμενοι είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων και Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

Πηγή: SigmaLive