Η Πάολα χάρισε το μεροκάματό της

a 110
a 2671

Συμμετείχε στο πιο πετυχημένο και εμπορικό σχήμα του φετινού χειμώνα και απέδειξε – για ακόμα μια φορά – ότι δεν είναι τυχαία ούτε η επιτυχία της, ούτε η αγάπη που τρέφει για εκείνη το κοινό.

Ο λόγος για την Πάολα, που ήταν πιστή για ακόμα μια φορά στη συνήθειά της: η λαϊκή τραγουδίστρια έκανε δώρο στους εργαζόμενους του μαγαζιού «Teatro», το τελευταίο της μεροκάματο – που ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, η γνωστή τραγουδίστρια απέδειξε ότι ξέρει να ανταποδίδει στους ανθρώπους που τη στηρίζουν τη βοήθεια τους, αλλά και να λέει ευχαριστώ με τον δικό της τρόπο σε όλους όσους έχουν εργαστεί για εκείνη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελευταία της εμφάνιση στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανιζόταν μαζί με τους Παντελή Παντελίδη, Τάμτα και Σταν, στις 7 τα ξημερώματα της Κυριακής, ακολούθησε ένα πριβέ και… τρικούβερτο πάρτι, αποκλειστικά και μόνο για το προσωπικό.

Τραγούδι, χορός, αλλά και αρνιά ήταν τα χαρακτηριστικά του πάρτι! Η τραγουδίστρια τραγούδησε, αλλά και χόρεψε στην πίστα με τους συνεργάτες της, ενώ έξω από το κέντρο είχαν στηθεί… σούβλες! Μάλιστα, τα αρνιά που είχαν μπει στη σούβλα έξω από το μαγαζί ήταν ένα «κλασικό» στιγμιότυπο του «κλεισίματος» του σχήματος, μιας και πρόκειται για έθιμο που τηρεί σε κάθε ολοκλήρωση των εμφανίσεων των καλλιτεχνών του ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου.

Το προσωπικό, με τον τρόπο αυτό, γιόρτασε την επιτυχία του σχήματος, ενώ μέχρι τη 1 το μεσημέρι δεν είχε φύγει κανείς!

Εκεί, σύμφωνα με το protothema, η Πάολα ενημέρωσε τους εργαζομένους του κέντρου – από τους σερβιτόρους και τους παρκαδόρους, μέχρι τους πορτιέρηδες, τις λουλουδούδες και την ορχήστρα της – για την πρόθεσή της να τους παραχωρήσει το μεροκάματό της.

Η τραγουδίστρια, όμως, την προηγούμενη εβδομάδα, έδειξε ότι πάνω από όλα είναι ευγνώμων και στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, Κώστα Μπερτάκη, που την εμπιστεύτηκε το χειμώνα αυτό, ψωνίζοντας αρκετά πράγματα για τον επιχειρηματία, κυρίως ρούχα.

Αντίστοιχη κίνηση είχε κάνει η Πάολα και πριν από περίπου δύο μήνες, μετά το τέλος των εορταστικών εμφανίσεών τους, κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας του μαγαζιού, οπότε και είχε χαρίσει στους συνεργάτες της 16.000 ευρώ.

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι η κίνησή της αυτή δεν έγινε γνωστή από την ίδια, αλλά από τους… ευεργετηθέντες. «Μα πού το μάθατε; Το μεροκάματό μου είναι μεγαλύτερο από αυτό των υπόλοιπων εργαζομένων του μαγαζιού και ήθελα να κάνω ένα δώρο το τελευταίο βράδυ. Έτσι απλά και με την καρδιά μου. Δηλαδή, όλα εγώ να τα παίρνω; Δεν πάω με το τεμάχιο εγώ και άλλοι βασανίζονται περισσότερο και ο καθένας έχει την κούρασή του, οι κοπέλες στα λουλούδια, τα άλλα παιδιά που σερβίρουν. Είναι συνεργάτες μου κάθε νύχτα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της τα Χριστούγεννα, όταν είχε γίνει γνωστή η προηγούμενη έκφραση γενναιοδωρίας της.