Με Συμβούλιο αλλά χωρίς Πρόεδρο ο Ονήσιλος

a 77
a 3367

Στην σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΝΗΣΙΛΟΣ Σωτήρας. Μετά την Διοικητική αβεβαιότητα που επικρατούσε εδώ και τρεις βδομάδες περίπου, με την πρωτοβουλία ανθρώπων από τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια συμπεριλαμβανομένου και του τέως Προέδρου, Μιχάλη Γεωργίου ανέλαβαν και δημιούργησαν ένα ισχυρό σύνολο.

Αποτελείται από 12 μέλη με επικεφαλής τετραμελής εκτελεστική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους επιχειρηματίες Μιχάλη Γεωργίου, Τζιοβάνη Κωνσταντίνου, Γεώργιο Σολωμού και Κώστα Μιχαήλ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Σωματείου ο Κώστας Μιχαήλ ένας εκ των μελών της εκτελεστικής επιτροπής ανάφερε τα εξής: “Ο ΟΝΗΣΙΛΟΣ είναι μία ιστορική ομάδα όπου την κυριαρχούσε πάντα η δυναμική. Στόχος μας είναι να παραμείνει το σωματείο ισχυρό σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και με σκληρή δουλεία να βοηθήσουμε την ομάδα να ορθοποδήσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά με την μικρότερη εισφορά που μπορούν στην εκστρατεία ενίσχυσης που έχουμε ήδη ξεκινήσει.”

Πηγή: onisillos.com