Το ΔΗΚΟ καταγγέλλει τον Γ. Λιλλήκα για υποκλοπή ψήφων

a 60 Ειδήσεις
a 5037 Ειδήσεις

Η απογοήτευση του κ. Λιλλήκα από την όλο και πιο μαζική απόρριψη της υποψηφιότητάς του από τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ, τον οδηγεί σε αψυχολόγητες ενέργειες που στερούνται πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

Σε σημερινή ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε, όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ, με αφορμή καταχώρησης από το επιτελείο του υποψηφίου για την προεδρία Γιώργου Λιλλήκα αγγελίας στον Τύπο με την ένδειξη «Πρωτοβουλία Μελών ΔΗΚΟ», το ΔΗΚΟ προσθέτει ότι “η πολιτικά αήθης ενέργεια του να επιχειρήσει να υφαρπάσει και να υποκλέψει την ψήφο των ΔΗΚΟικών με ψευδείς παραστάσεις, προκειμένου να την καπηλευτεί και να τη σφετεριστεί, αποτελεί πράξη που δεν συνάδει με το ήθος και το επίπεδο ενός σύγχρονου υψηλού επιπέδου πολιτικού πολιτισμού που ο ίδιος διατείνεται ότι πρεσβεύει”.

Αναφέροντας ότι ο κ. Λιλλήκας ματαιοπονεί, το ΔΗΚΟ προσθέτει ότι “τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ έχουν αντιληφθεί πλέον ότι επιδιώκει να πλήξει και ονειρεύεται να λεηλατήσει το κόμμα τους”.

“Έχοντας επίγνωση του κομματικού τους καθήκοντος, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ θα αποκρούσουν τις μεθοδεύσεις του και θα υπερασπιστούν τη τιμή, την ιστορία και την αξιοπρέπεια του κόμματος τους”, καταλήγει στην ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.