Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος

a 12 Ειδήσεις
a 136 ΕιδήσειςΣτο Α.Τ. Συντάγματος οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή +13», Αιμίλιος Λιάτσος, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Έλενα Τζούλη, σύζυγος του Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για παραβίαση δικαστικής απόφασης, σύμφωνα με την οποία δεν έπρεπε να αναφέρεται στην εφημερίδα το όνομα της Έλενας Τζούλη… 

Σήμερα η εφημερίδα δημοσιεύει συνέντευξη του χουντικού προπαγανδιστή Γιώργου Γεωργαλά, η οποία αναφέρεται σε συνομιλία του με τον Πάνο Καμμένο αλλά και σε παρέμβαση της συζύγου του. Η υπόθεση αφορά στη συγγραφή βιβλίου για την «17η Νοέμβρη», υπόθεση παλαιά και… πολύπλοκη.

Τα παραλειπόμενα του… δημοσιεύματος

Ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13», σε δημοσίευμά του επίσης, ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφανίζει κέρδη της τάξεως των 1 δισ. δραχμών.

Στους υπότιτλους του βασικού θέματος σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Καμμένος «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος».

Επιπλέον, γίνεται μνεία στη σύζυγο του κ. Καμμένου, Ελένη Τζούλη, για την οποία αναφέρεται ότι «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών».

Το δημοσίευμα που οδήγησε στη σύλληψη του εκδότη Α. Λιάτσου:

Το επίμαχο δισέλιδο της εφημερίδας «Παρασκευή και 13», που δημοσιεύθηκε οκτώ ώρες πριν τη σύλληψη του εκδότη της, Αιμίλιου Λιάτσου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, φέρει τον τίτλο «Πώς ο Καμμένος προσέλαβε τον Γκέμπελς για σύμβουλό του».

Στο δημοσίευμα υπάρχουν αναφορές στη σύζυγο του Πάνου Καμμένου, γεγονός που κρίθηκε ότι συνιστά παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας, με αποτέλεσμα η κ. Τζούλη να υποβάλει μήνυση και να διαταχθεί η σύλληψη του εκδότη.

Η αναφορά στην κ. Τζούλη γίνεται σε συνέντευξη του «προπαγανδιστή της χούντας του Παπαδόπουλου» (όπως αναφέρει το δημοσίευμα) Γ. Γεωργαλά, ο οποίος αναφέρεται κατ’ επανάληψη στο μικρό όνομα και την ιδιότητα της κ. Τζούλη ως συζύγου του Π. Καμμένου.

Πηγή: Zougla.gr