Η Άννα Βίσση σε δυο μοναδικές συναυλίες τραγουδά για το Ίδρυμα “Σοφία για τα παιδιά”

a1 2 Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, Φιλανθρωπικά
a1 21 Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, Φιλανθρωπικά

Η Άννα Βίσση, επιστρέφει στην Κύπρο για να χαρίσει στους συμπατριώτες της, δυο μοναδικές συναυλίες.

Η δυναμική ερμηνεύτρια ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του θεάτρου της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και στο Κηποθέατρο Λεμεσού, για να παρουσιάσει highlights από τη δισκογραφία της όπως επίσης τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο «Συνέντευξη».

Ανάμεσα σε μια καταπληκτική 11μελή μπάντα με εξαιρετικούς σολίστες και τον τραγουδιστή Νικόλα Ραπτάκη, η Άννα φτιάχνει με κέφι ένα εκρηκτικό πρόγραμμα με τη μορφή πάρτι, έχοντας στις παρακαταθήκες της κλασικά τραγούδια που άλλοτε αποκτούν ένα swing αέρα κι άλλοτε παραμένουν πιστά στον πρωτότυπο ήχο τους, τονίζοντας έτσι τη διαχρονικότητά τους. Άλλωστε, το αστείρευτο κέφι της τραγουδίστριας και η επικοινωνία όλων όσοι βρίσκονται στη σκηνή με το κοινό, απογείωσαν όσους είχαν την ευκαιρία να τους δουν τον περασμένο χειμώνα στο Hotel Ερμού.

Εκτός απ’ την μπάντα της, η Άννα Βίσση θα έχει μαζί της και τους Gadjo Dilo που ήδη αγαπήθηκαν στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το συγκρότημα των έξι ταλαντούχων μουσικών παντρεύει την gypsy jazz με τους ήχους του παλιού ελληνικού τραγουδιού.

Τα έσοδα από τις συναυλίες, για άλλη μια φορά, θα δοθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία Για Τα Παιδιά και τα προγράμματα σίτισης στα δημοτικά σχολεία της Κύπρου που επαναρχίζουν τον Σεπτέμβριο.

12 Σεπτεμβρίου – Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

13 Σεπτεμβρίου – Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια-πληροφορίες: tickethour.com.cy

a 20 Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, Φιλανθρωπικά