Λιοπέτρι: Χειροπέδες σε γυναίκα για υπόθεση κλοπών από ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

CEB1 18 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 1177 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 53χρονης από το Λιοπέτρι, εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από τουριστικά διαμερίσματα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από τέσσερις καταγγελίες τουριστών που αφορούσαν δέκα περιπτώσεις κλοπών μικροποσών από τουριστικά διαμερίσματα στην Αγία Νάπα, εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον της 54χρονης, όταν ένα άτομο που είχε θέσει τη κάμερα του φορητού ηλεκτρονικού του υπολογιστή σε λειτουργία, αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα εισήλθε στο δωμάτιο και αφού άνοιξε το πορτοφόλι του πήρε κάτι από μέσα και το έβαλε στην τσέπη της.

Η Αστυνομία με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης συνέλαβε τη γυναίκα και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα πορτοφόλι που περιείχε 4,145 ευρώ και μεγάλο αριθμό ξένων χαρτονομισμάτων, δεύτερο πορτοφόλι που περιείχε 3,620 ευρώ, μια τσάντα νάιλον που περιείχε 6,141 ευρώ και ένα τσαντάκι με 1,350 ευρώ. Το συνολικό ποσό που εντοπίστηκε από την Αστυνομία ανέρχεται στα 15,256 ευρώ που πιστεύεται ότι είναι προϊόντα κλοπών.

Η γυναίκα ανακρινόμενη παραδέχθηκε τα αδικήματα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ