Συλλογή σχολικών ειδών και ρουχισμού από Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου

a 8 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2216 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Συλλογή σχολικών ειδών και σχολικού ρουχισμού, διοργανώνει σήμερα Σάββατο 30 και αύριο Κυριακή 31 Αυγούστου, το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Παραλιμνίου. Η συλλογή των ειδών θα γίνεται από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, απέναντι από την καφετέρια «SENSO».

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η νέα εκδήλωση πραγματοποιείται «σε συνέχεια του περσινού του επιτυχημένου εγχειρήματος να συλλέξει σχολικά είδη και σχολικό ρουχισμό για τα άπορα παιδιά της Επαρχίας Αμμοχώστου.Παράλληλα, όπως και πέρυσι, όποιος επιθυμεί να εισφέρει, αλλά αδυνατεί να το πράξει «σε είδος», θα μπορεί να εισφέρει χρήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά σχολικών ειδών και ρουχισμού».

Η διανομή προστίθεται στην ανακοίνωση «θα γίνει μερίμνει του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θεωρούμε πως η αλληλεγγύη και η συναλληλία, είναι ο πιο «σίγουρος» δρόμος προς την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ευημερία στη πατρίδα μας. Θα ήταν ιδιαίτερη βοήθεια στους «οικονομικά» ασθενείς η οποιαδήποτε απαλλαγή τους από τις πολλαπλές «ανάγκες» που προϋποθέτει η σχολική φοίτηση».

Αναφέρεται ακόμα ότι «η ιδιαίτερη επιτυχία του εγχειρήματος μας πέρυσι, αφενός μας υποβάλλει ότι είναι αναγκαία η επανάληψη του, αφετέρου καταδεικνύει ότι είναι συλλογική τελικώς η αντίληψη της σπουδαιότητας, μα και της αναγκαιότητας τέτοιων ενεργειών στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που έπληξε το τόπο μας».

Το Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου «προσδοκεί στην ευαισθητοποίηση σας και συνακόλουθα στη θετική ανταπόκριση σας, και σας καλεί όπως κοινοποιήσετε την εκδήλωση, με κάθε δυνατό μέσο».