“Οι δρομείς της Ρωμηοσύνης” στο Παραλίμνι

ago4 Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά
ago4 Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά

Ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο στο Παραλίμνι η Αθλητική Ημερίδα «Οι δρομείς της Ρωμηοσύνης» του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ σε συνεργασία με το Πρόγραμμα “Αθλητισμός Για Όλους Αμμοχώστου” και τον ΚΟΑ.

ago3 Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕ.Π.Α.) και στον Αθλητικό Χώρο «ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ» στο Παραλίμνι.

ago2 Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά

Για την διοργάνωση της εκδήλωσης μεγάλη ήταν και η συμβολή της Υπεύθυνης Κοινοτικής Αστυνόμευσης Παραλιμνίου, Άντρης Ισαάκ.

ago1 Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά

Τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Επ. Προβολής & Επικοινωνίας του ΚΟΑ, Τάσος Προκοπίου, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ρωμηοσύνη”, Γιώργο Κυπριανού και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, την Πρόεδρο Ανδρούλα Χαραλάμπους Παπαευέλθοντος και τα μέλη της Επιτροπής του ΚΕ.Π.Α. καθώς επίσης την Επιθεωρήτρια/Συντονίστρια Δέσπω Σέπου και τους Γυμναστές του Α.Γ.Ο. της Επαρχίας Αμμοχώστου “για την άρτια διοργάνωση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, αλλά και για το αξιόλογο έργο που επιτελούν γενικότερα”.

ago5 Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά
ago Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Ρωμηοσύνη, Φιλανθρωπικά

SotiraNews