Συνάντηση Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας με Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

a1 55 Ειδήσεις
a1 237 Ειδήσεις
Τις ευαισθησίες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας σε αρκετούς τομείς της δημόσιας ζωής, ανέπτυξε ο Δήμαρχος Αντρος Καραγιάννης σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα Ιωάννα Παναγιώτου…

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας την αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου στον τομέα του περιβάλλοντος και είπε πως «ανάμεσα στις προτεραιότητες του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν η δενδροφύτευση χώρων πρασίνου. Ηδη έχουν φυτευτεί αρκετά δέντρα ενώ προετοιμάζεται η φύτευση και άλλων σε συνεργασία με την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Καθαριότητας».

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε επίσης «στις ευαισθησίες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στον τομέα της ανακύκλωσης, στην επέκταση της δραστηριότητας για τη συλλογή ειδών ρουχισμού, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ανάδειξη και προστασία της παραδοσιακής κληρονομιάς, στη δημιουργία χώρων στάθμευσης, στη βελτίωση του οδικού δικτύου και στην προώθηση των μέσων μαζικής συγκοινωνίας, στη δημιουργία χώρων κοινωνικού αθλητισμού, στην οργάνωση εκδηλώσεων για επιμόρφωση, ανάδειξη και ενθάρρυνση νέων ταλέντων καθώς και την υγιή απασχόληση των παιδιών, νέων, εργαζόμενων μητέρων, ατόμων με αναπηρίες και ηλικιωμένων» .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας «η Γενική Γραμματέας των Οικολόγων ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πραγματοποίηση της συνάντησης, τον συνεχάρη για τις δραστηριότητες του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του».

Στην αντιπροσωπεία του Κινήματος προσφέρθηκαν φράουλες από φραουλοκαλλιεργητές του Δήμου και ξεναγήθηκαν σε χώρους παρασκευής φράουλας.