Αγία Νάπα-Θεσσαλονίκη αποφάσισαν σύσφιξη των σχέσεων τους

a 31 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1443 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν την Αγία Νάπα και τη Θεσσαλονίκη με έμφαση στην τουριστική βιομηχανία, συζήτησαν χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης τους οι Δήμαρχοι Γιάννης Καρούσος και Γιάννης Μπουτάρης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι η συνάντηση των δύο Δημάρχων πραγματοποιήθηκε «στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της επίσημης αποστολής του Δήμου Αγίας Νάπας στους εορτασμούς για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττος και ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Μπέγκας».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν «θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν τις δύο πόλεις κυρίως θέματα που έχουν σχέση με την τουριστική βιομηχανία. Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Δήμων υπό το φως του γεγονότος της άφιξης των πρώτων κατοίκων της Αγίας Νάπας από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 17ου αιώνα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αγία Νάπα, την οποία ο κ. Μπουτάρης έκανε αποδεκτή».

Πηγή: ΚΥΠΕ