Αυτή είναι η περιουσία του Μαλά

a 9 Ειδήσεις
a 5492 ΕιδήσειςΣτη δημοσιότητα έδωσε σήμερα την οικονομική και περιουσιακή του κατάσταση ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Ο κ. Μαλάς, σε δηλώσεις του στο εκλογικό του επιτελείο, ανέφερε ότι «μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας την οποία επικαλούμαστε καθημερινά, αλλά και σε μία περίοδο που η κοινωνία απαιτεί πλήρη διαφάνεια από τους πολιτικούς, θα πρέπει ως πολιτικό πρόσωπο που διεκδικώ την ψήφο του λαού για την προεδρία της Δημοκρατίας να αποδείξω στην πράξη ότι εννοώ τη διαφάνεια».

Ο υποψήφιος πρόεδρος είπε ότι εάν εκλεγεί, θα προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων και οικονομικών καταστάσεων του ιδίου, αλλά και των Υπουργών, προτού αναλάβουν καθήκοντα αλλά και μετά την αποχώρησή τους από τον πολιτικό βίο, «έτσι ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν».

Ο Σταύρος Μαλάς διαθέτει συνολικές καταθέσεις ύψους 15,471 ευρώ, ενώ το σύνολο των δανείων του ανέρχεται στις 449,561 ευρώ.

Διαθέτει επίσης ακίνητη περιουσία, στην Ανθούπολη/Αρχάγγελο, στον Κάμπο, στα Πηγένια και στην Πάνω Παναγιά, η συνολική αξία της οποίας ανέρχεται περίπου στις 46,130 ευρώ, με βάση τις τιμές του 1980.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»