Μόνο στην Κύπρο! Ένας ισοβίτης … επικεφαλής κόμματος!

a 141 Ειδήσεις
a 395 Ειδήσεις

Απίστευτο αλλά απολύτως κυπριακό και αληθινό! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η υπηρεσία Εφόρου Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, ενέκρινε αίτηση εγγραφής νέου πολιτικού κόμματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο ισοβίτης Ανδρέας Ονουφρίου! 

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, «ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, που είναι ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Νικολαϊδης, έσπευσε κατόπιν εορτής να ανακαλέσει την άδεια εγγραφής του κόμματος, του οποίου προφανώς στελέχη είναι και άλλοι κατάδικοι των Φυλακών. Ο ισοβίτης εκλήθη να επιστρέψει στον Έφορο το πιστοποιητικό εγγραφής του κόμματος».

 Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ουδείς αντελήφθη ότι ο Ονουφρίου, ο οποίος αποδεικνύεται ευρηματικός, διαμένει στις Κεντρικές Φυλακές και όχι στη διεύθυνση που έδωσε, ως ηγέτης του κόμματος το οποίο βάφτισε «Κίνημα Δικαιοσύνης».

Ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων προχώρησε σε επανεξέταση της αίτησης εγγραφής του υπό αναφορά κόμματος.

«Εν όψει του γεγονότος ότι αποκρύψατε την καταδίκη σας σε ισόβια ποινή φυλάκισης, καθώς και τη διεύθυνση διαμονής τόσο εσάς προσωπικά όσο και άλλων μελών της ηγεσίας του κόμματος σας, που καταδεικνύει δόλο ή απατηλή ενέργεια, ο Έφορος αποφάσισε την ανάκληση της εγγραφής του κόμματος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που εστάλη στον κ. Ονουφρίου και προστίθεται:

«Ως εκ των ανωτέρω, παρακαλώ όπως παραδώσετε το πιστοποιητικό εγγραφής του υπ’ αναφορά κόμματος στη Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, ώστε να επιστραφεί στην Υπηρεσία μας. Ενημερώνεστε ότι το υπ’ αναφορά κόμμα έχει διαγραφεί από το Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων.

 

Πηγή:Sigma Live