Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των δυο υπόπτων του πενταπλού φονικού

a 8 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 5818 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που συνεδρίασε στη Λάρνακα ανανέωσε σήμερα για πέντε ημέρες το διάταγμα κράτησης των Δημήτρη Μαμαλικόπουλου 29 χρόνων και Αναστάσιου Τσεχιλίδη 41 χρόνων από την Ελλάδα, που θεωρούνται ύποπτοι για το πενταπλό φόνο που έγινε στην Αγία Νάπα στις 23 περασμένου Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, με δικαστικά εντάλματα, διεξήχθησαν έρευνες σε οικίες δύο προσώπων στην Αγία Νάπα και από τις έρευνες παραλήφθηκαν για εξετάσεις αριθμός τεκμηρίων, τηλέφωνα, κάρτες και άλλα. Επίσης, υποβλήθηκε νέο αίτημα δικαστικής συνδρομής, το πέμπτο κατά σειρά, στις ελληνικές αρχές από τις οποίες ζητούνται πληροφορίες για ορισμένα άτομα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο εξεταστής της υπόθεσης Αστυνόμος, Βοηθός αστυνομικός Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου, αναφέρθηκε στα γεγονότα της υπόθεσης και σημείωσε ότι λήφθηκαν οκτώ καταθέσεις στην ελεύθερη Αμμόχωστο, τη Λευκωσία και τη Λάρνακα. Οι δύο ύποπτοι ανακρίθηκαν εκ νέου και εμμένουν στην ίδια θέση, ότι δηλαδή δεν έχουν ανάμειξη στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»