Με το άρμα “Η Βασίλισσα του Τουρισμού” θα συμμετέχει στο φετινό καρναβάλι ο Δήμος Σωτήρας

CEB1 63 Καρναβάλι Αμμοχώστου
CEB1 847 Καρναβάλι Αμμοχώστου

Ο Δήμος Σωτήρας έχει την τιμή φέτος να εκπροσωπεί την επαρχία Αμμοχώστου στο Καρναβάλι Αμμοχώστου 2017 με το άρμα της Βασίλισσας του Καρναβαλιού.

Ονομασία του άρματος: “Η Βασίλισσα του Τουρισμού”.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι, θέλοντας να επιδείξει την τεράστια συμβολή της επαρχίας Αμμοχώστου στον τουρισμό της χώρας μας, συνέλαβε την ιδέα με την επιτροπή πολιτισμού του Δήμου, αλλά και τον εικαστικό Φάνη Σεργίου για τη δημιουργία ενός άρματος που θα εκπροσωπεί ολόκληρη την επαρχία μας ως η “Βασίλισσα του Τουρισμού”.

 Φετινή Βασίλισσα χρίστηκε η Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου του Δήμου Σωτήρας, μέλος της Σχολικής Εφορείας Σωτήρας και γνωστή καναβαλίστρια, Φλωρίνα Ομήρου.

Το άρμα του Δήμου Σωτήρας το οποίο θα ανοίξει τη φετινή παρέλαση των καρναβαλιστών, θα είναι μια δημιουργία που θα παραπέμπει στην ιστορία της επαρχίας Αμμοχώστου, από τις αρχές της δεκαετίας του αιώνα μας μέχρι σήμερα, με γνώριμες εικόνες από τη χρυσή αμμουδιά της Αμμοχώστου μέχρι τα καταγάλανα νερά της Αγίας Θέκλας και της Σωτήρας. Εικόνες από ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, που την κάνουν τόσο ξεχωριστή και μοναδική, αλλά και “Βασίλισσα” του τουρισμού στη χώρα μας. 

Καλούνται μικροί και μεγάλοι να δηλώσουν συμμετοχή στο άρμα του Δήμου Σωτήρας, καλώντας στα τηλ. 23821416, 23824444, ή στέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο culture@sotira.org.cy ή ακόμη μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Σωτήρας στο Facebook. 

Πηγή:ΑυτοδιοίκησηCY