Άγρια δολοφονία γυναίκας στη Λάρνακα με σκεπάρνι

Πτώμα γυναίκας 56 χρόνων από την Ρουμανία, εντοπίστηκε το πρωί στο κρεβάτι του δωματίου ομοεθνή της ηλικίας 57 ετών, στο διαμέρισμα που αυτός διέμενε στην συμβολή των Οδών Ονησίλλου και Γεωργίου & Κατώλη, στην περιοχή Καλιφάτζια, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα. H 56χρονη Ρουμάνα έφερε κτυπήματα σε όλο της το σώμα πιθανόν από σκεπάρνι

Η άτυχη γυναίκα που διέμενε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή, εντοπίστηκε στο κρεβάτι του 57χρονου Ρουμάνου, ο οποίος και ενημέρωσε λίγο πριν το μεσημέρι την Αστυνομία για την ύπαρξη του πτώματος. Στην ίδια περιοχή διαμένουν αρκετοί άνδρες και γυναίκες από τη Ρουμανία οι οποίες, σύμφωνα με τους γείτονες εργάζονται σε διάφορα κλαμπ της Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 11.40 λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι εντός διαμερίσματος στη πόλη της Λάρνακας βρίσκεται νεκρή μια γυναίκα. Ανδρες του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν ότι ξαπλωμένη σε κρεβάτι υπήρχε 56χρονη αλλοδαπή η οποία έφερε διάφορα τραύματα σε όλο της το σώμα. Οι ανακρίσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες διερευνώνται και πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης».

Ο κ. Ζαχαρίου απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά πόσον έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο και ανέφερε πως «από τη σκηνή έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αξιολογηθούν. Στη σκηνή εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία πιθανόν να σχετίζονται με την εγκληματική αυτή ενέργεια”.

Σε ερώτηση εάν έχουν συλληφθεί κάποια άτομα σχετικά με την υπόθεση, απάντησε πως «η Αστυνομία προχωρεί τάχιστα με ανακρίσεις, κάποια πρόσωπα ανακρίνονται, είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα εξιχνιάσουμε πλήρως την υπόθεση».

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος δήλωσε ότι «σήμερα διενεργήσαμε αυτοψία σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου ανευρέθηκε νεκρή μία αλλοδαπή η οποία έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της».

Πρόκειται, συνέχισε «για εγκληματική ενέργεια και τα ακριβή αίτια του θανάτου τους θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή» που θα διενεργηθεί αργότερα σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η γυναίκα φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της, δηλαδή χέρια, πόδια και κεφάλι, υπάρχουν στο κορμί της μώλωπες, μαχαιριές και άλλα κτυπήματα που έγιναν από διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων σκεπάρνι, σφυρί και ξύλα. Η νεκροψία αναμένεται να καταδείξει ποιά από τα τραύματα που είχε στο σώμα της η γυναίκα είναι παλαιά και ποιό ήταν τελικά το τραύμα που επέφερε το θάνατο.

Ηδη στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας καταθέτουν δύο άνδρες από τη Ρουμανία ηλικίας 57 και 46 χρόνων οι οποίοι ωστόσο δίνουν διάφορες εκδοχές γύρω από το περιστατικό. Αυτό που ανέφεραν στην Αστυνομία ήταν πως γνώριζαν τη γυναίκα και ότι αρκετά συχνά έπιναν μαζί της ποτά.

Σύμφωνα με τους γείτονες η 56χρονη η οποία στη Ρουμανία εργαζόταν ως γυμνάστρια, κυκλοφορούσε μονίμως με τα ίδια ρούχα και σχεδόν πάντα ήταν μεθυσμένη, ενώ καθημερινά κάποιος της έδινε φαγητό.

Σημειώνεται ότι αρκετοί γείτονες είδαν γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα να σέρνουν στο δρόμο και να χτυπούν την άτυχη 56χρονη από το σπίτι όπου διέμενε, για να την πάνε στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε νεκρή από τους δύο Ρουμάνους ηλικίας 57 και 46 χρόνων και από μία γυναίκα. Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί από το πρωί, η Αστυνομία δήλωσε πως δεν καταζητεί καμία γυναίκα και ότι εν καιρώ θα κληθεί η εν λόγω Ρουμάνα για να δώσει κατάθεση.

Πηγή: SigmaLive

Ροη Ειδησεων

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: “Πρεμιέρα” για Euro U17 με τον αγώνα Σερβία – Ουκρανία

Το Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου "Τάσος Μάρκου" έχει επιλεγεί από την Κυριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και…

19 Μαΐου, 2024

Δρ Μιχάλης Ζουβάνης: “Να βελτιώσουμε το παρόν για να χτίσουμε το μέλλον” (Βίντεο-Συνέντευξη)

Ο Παθολόγος-Ενδοκρινολόγος Δρ Μιχάλης Ζουβάνης ο οποίος διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου Παραλιμνίου - Δερύνειας,…

19 Μαΐου, 2024

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Αρτυματά – “Καιρός να αναπαυθεί η πονεμένη σου ψυχή”

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Αρτυματά μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η…

19 Μαΐου, 2024

Κυπελλούχος 2023-24 η Πάφος

Εντυπωσιακή η Πάφος που κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στην ιστορία της καθώς επικράτησε με…

18 Μαΐου, 2024

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024