Με Ιμπαγάσα, αλλά χωρίς Τοροσίδη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

a 219
a 7703

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στο αυριανό (118/03, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς έμεινε εκτός αποστολής των «ερυθρόλευκων»… 

Με μία πολύ σημαντική απουσία θ’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Τοροσίδη! Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας αποκλείστηκε μετά το τέλος της σημερινής (17/03) απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού, όπως και οι Ντιόγκο, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, οι οποίοι δεν θ’ αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ, αλλά θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του πειραϊκού συλλόγου στο Ρέντη.

Αντίθετα, στην 19μελή αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριλήφθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος φαίνεται ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα και τέθηκε στην διάθεση του 48χρονου Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού. Ο Βαλβέρδε, εξάλλου, μπορεί να υπολογίζει – όπως είχε, άλλωστε, διαφανεί από χθες – και στις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιάννη Μανιάτη, καθώς ο διεθνής χαφ είναι απολύτως εντάξει μετά τα μυϊκά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του προχθεσινού ματς με τη Μέταλιστ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Europa League.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για το αυριανό (18/03, 19:30) ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είναι τα εξής:

Μέγερι, Κάρολ, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Πηγή Onsports.gr