Γιάννης Μαργάρης: Η μαγική φωνή του Αυγόρου (Συνέντευξη)

margaris1 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου
margaris1 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη σκηνή του The Voice με την εντυπωσιακή φωνή και το μοναδικό του στιλ. Ο κόσμος τον έχει αγαπήσει και το δείχνει σε κάθε live χαρίζοντας του μάλιστα, ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Ο λόγος φυσικά, για τον 21χρονο Γιάννη Μαργάρη από το Αυγόρου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο ελληνικό τηλεπαιχνίδι.

Απίστευτο είναι πως ο Γιάννης μέχρι τα 16 του χρόνια δεν είχε βγάλει νότα από το στόμα του αφού ποτέ δεν είχε αντιληφθεί ότι η φωνή του είναι ξεχωριστή. Για καλή του τύχη όμως, η φίλη του Παναγιώτα αναγνώρισε αμέσως το ταλέντο του και τον έπεισε να παρακολουθήσει μαθήματα σε ωδείο.

Ο Γιάννης Μαργάρης μας μίλησε στο SotiraNews για τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Πέμπτης, για την μεγάλη του αγάπη για το τραγούδι αλλά και για το πώς πήρε απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο The Voice.

Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο παιχνίδι;
Έτσι, στο φλου. Δούλευα σε ένα μαγαζί με μπλουζάκια το καλοκαίρι, έκατσα στο laptop, είδα την αίτηση και απλά την έκανα.

Όταν δήλωσες συμμετοχή περίμενες πως θα βρεθείς στον τελικό;
Ήθελα πολύ να πάω στον τελικό. Αλλά τελικά δεν το πίστεψα ποτέ. Ακόμα να το συνειδητοποιήσω!

margaris Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Μέσα από το παιχνίδι απέκτησες δημοσιότητα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρ΄όλα αυτά φαίνεται να είσαι ταπεινός και χαμηλών τόνων. Πώς αντιμετωπίζεις την όλη κατάσταση;
Η δημοσιότητα είναι μια φούσκα που ξεφουσκώνει. Τώρα είναι έντονη. Σε 4 μήνες από τώρα όμως, όλα θα είναι όπως πριν! Μου αρέσει που ο κόσμος δεν κρύβει την αγάπη του όπου και να είμαι. Αλλά γενικά είμαι σπιτόγατος και δε κυκλοφορώ πολύ, άρα δε το βιώνω στο μέγιστο βαθμό. Κυρίως το νιώθω από τα μηνύματα και την αγάπη που παίρνω μέσα από τα social media.

margaris3 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις η επόμενη φωνή της Ελλάδας;
Μέχρι εδώ που έφτασα νομίζω πως ναι, μπορώ!

Ο Κωστής Μαραβέγιας πώς είναι σαν coach;
Ο Κωστής Μαραβέγιας για μένα είναι πλέον οικογένεια. Τόση ανθρωπιά και τόση αγάπη. Είναι απλά αυτό που λέμε άνθρωπος.

margaris2 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Εισπράττεις τεράστια αγάπη από τον κόσμο της Κύπρου και ειδικότερα από τον κόσμο της επαρχίας Αμμοχώστου. Ποιο μήνυμα θα ήθελες να τους μεταδώσεις;
Ξέρω ότι ένα ευχαριστώ θα ακουστεί πολύ λίγο και φθηνό, όμως όταν είναι από καρδιάς αξίζει πολλά! Να είναι πάντα καλά και εκτιμώ ότι διέκριναν σε εμένα όλα αυτά που νιώθω! Αυτό.

Τι σημαίνει για σένα μουσική;
Ακόμα να μάθω!

Πώς θα ήθελες να είναι ο Γιάννης Μαργάρης σε 10 χρόνια;
Δε σκέφτομαι παραπάνω από ένα μήνα! Μπορώ να σου πω όμως ότι θα ήθελα να ταξιδέψω με τους φίλους μου σε όσες πιο πολλές χώρες μπορούμε.

margaris4 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Συνέντευξη: Διαμάντω Αναστασίου 
Sotiranews