Την ανάγκη για δημιουργία τοπικού σχεδίου Αμμοχώστου τόνισε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου

CEB1 34 ΕΔΕΚ, Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης
CEB1 819 ΕΔΕΚ, Ειδήσεις, Θεόδωρος Πυρίλλης

Την επιβεβλημένη, όπως τη χαρακτήρισε ανάγκη για δημιουργία του τοπικού σχεδίου Αμμοχώστου και ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού περιφερειακής ανάπτυξης, τόνισε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, κατά τη συνάντηση που είχε με την επαρχιακή επιτροπή της ΕΔΕΚ και τον ευρωβουλευτή του κινήματος Δημήτρη Παπαδάκη.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, τόνισε επίσης την ανάγκη για παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων, του ΤΕΒΕΑ, που όπως σημείωσε εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό και εμπορικό/βιομηχανικό κόσμο της ευρύτερης επαρχίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου όπου συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ευρύτερα η επαρχία Αμμοχώστου καθώς και ο Δήμος Παραλιμνίου, με έμφαση σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με τον Τουρισμό.

Αναφερόμενοι στον Δήμο Παραλιμνίου. Από την πλευρά του ο κος Παπαδάκης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο για τις άμεσες και έμπρακτες ενέργειες που θα γίνουν εκ μέρους του κόμματος του, με απώτερο σκοπό την ισορροπημένη ανάπτυξη για την επαρχία Αμμοχώστου και για τον Δήμο Παραλιμνίου.

Πηγή: Cyprus Times / SotiraNews