Στο πλευρό των ηλικιωμένων η ΠΟΓΟ Αμμοχώστου

a 87 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 7070 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΟΓΟ Αμμοχώστου πραγματοποίησε επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα και μοίρασε το κερί της Ανάστασης. Στις επισκέψεις αυτές συνόδευε κλιμάκιο της Χορωδίας Παλιά Παρέα, καθώς επίσης και οι αδερφοί Σιακαλλή με μουσική χαρίζοντας ωραία κυπριακά τραγούδια… 

Η ΠΟΓΟ με επικεφαλής την επαρχιακή γραμματέα Λένια Κωνσταντίνου και μέλη και φίλες της οργάνωσης επισκέφθηκε τα ιδρύματα αυτά και αντάλλαξε ευχές με τους τρόφιμους.

Οι διευθύνσεις μαζί με το προσωπικό ευχαρίστησαν την ΠΟΓΟ Αμμοχώστου για το ενδιαφέρον και ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο, ενώ στη συνέχεια οι τρόφιμοι χόρεψαν με τα στελέχη της ΠΟΓΟ και πέρασαν ευχάριστα την ώρα τους.

Στο γηροκομείο Αυγόρου την ΠΟΓΟ Αμμοχώστου συνόδευσε η Γ.Γ. της οργάνωσης, βουλευτής Σκεύη Κουκουμά η οποία στο χαιρετισμό της τόνισε την ευαισθησία και το ενδιαφέρον αυτής της Κυβέρνησης για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Στην επίσκεψη αυτή πρόσφερε καλλιτεχνικό πρόγραμμα κλιμάκιο του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Ομίλου Αβκορίτισσα Φωνή.
Ο Πρόεδρος του ΣΚΕ Αυγόρου, επίσης, ευχαρίστησε την ΠΟΓΟ για τις συνεχείς επισκέψεις στο ίδρυμα και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

Πηγή: ΧΑΡΑΥΓΗ