Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση από τον Ονήσιλο – Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος

a 219
a 4009

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο προπονητής του Ονήσιλου, Νίκος Νικολάου. Η πρώτη ενίσχυση αφορά τον Jorge Tavares, έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο στηρίζεται αρκετά ο Νικολάου. Ο 27χρονος Πορτογάλος έφθασε την Τετάρτη στην Κύπρο και από χθες έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Tavares αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Αγ. Νάπας από το 2010 μέχρι το 2012 με προπονητή τον Νικολάου.

Σε άλλες δύο σημαντικές κινήσεις προχώρησε η Διοίκηση του Ονήσιλου. Πρόκειται για τον Χρυσόστομο (Ττόμη) Χρυσοστόμου ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Οθέλλου Αθηαίνου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Ευσταθίου. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την ομάδα και θα τη βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παρελθόν ο πρόεδρος Γ. Γεωργίου
Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό ανάγκασαν τον Γεώργιο Γεωργίου να αποχωρήσει από την προεδρία του Ονήσιλου Σωτήρας. Στην τελευταία συνεδρία του Δ.Σ. ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησή του από τα Διοικητικά της ομάδας. Ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Διαβεβαίωσε τα μέλη ότι θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και θα την στηρίξει οικονομικά για την δύσκολη συνέχεια. Τα μέλη ευχαρίστησαν τον Γεώργιο Γεωργίου για την μέχρι πρότινος συνεργασία τους και του ζήτησαν να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίξει. Την ερχόμενη Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη η συνεδρία του Δ.Σ. θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας.

Πηγή: onisillos.com