Έτσι διασκεδάζουν οι Μικροί Ρεμπέτες!

0283 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (21/2) το μουσικό γλέντι με τους Μικρούς Ρεμπέτες στην ταβέρνα “Το Πανέρι” στη Σωτήρα. Οι νεαροί χορωδοί διασκέδασαν παρέα με τη συντροφιά κόσμου και του μουσικού σχήματος “Εξ Ακοής”.

0283 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Στην παρέα βρέθηκε και ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός του “Ράδιο Πρώτο” και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής “Πρωτοσέλιδο” του “Sigma”, Αντρέας Δημητρόπουλος, μαζί με την παραγωγό της εκπομπής και δημοσιογράφο, Γαβριέλα Ζάρτηλα.

a1 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά
a2 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν νεαροί χορωδοί που αποχώρησαν από τη χορωδία, με το αργυρό βραβείο, το οποίο παραλαμβάνουν όσοι συμπλήρωσαν δύο χρόνια στην χορωδία.

a4 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

a3 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Μεγάλος φαν της χορωδίας αποδείχτηκε ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Sigma Αντρέας Δημητρόπουλος, ο οποίος δεν έπαψε να σχολιάζει την έκπληξη και τον ενθουσιασμό του για τους Μικρούς Ρεμπέτες, τόσο στο “Πρωτοσέλιδο”, όσο και στην καθημερινή εκπομπή του στο Ράδιο Πρώτο. Δείτε απόσπασμα από τα σχόλια του Ανδρέα Δημητρόπουλου για τους Μικρούς Ρεμπέτες κατά την καθημερινή ανταπόκριση του SotiraNews με τις ειδήσεις από την επαρχία Αμμοχώστου:

Η νεανική χορωδία Σωτήρας “Μικροί Ρεμπέτες” κατέπληξε με την παρουσίαση της εξαιρετικής μουσικοχορευτικής παράστασης “Γειά σου Ελλάδα Αθάνατη” στις 9 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας για φιλανθρωπικό σκοπό και για στήριξη του Ταμείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου.

0170 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά
0074 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Στην παράσταση η οποία ολοκληρώθηκε με κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, συμμετείχε το μουσικό σχήμα “Εξ Ακοής” ε τη φιλική συμμετοχή του Λένου Κατσώνη και η Σχολή Χορού “Ρυθμός”. Τα εισαγωγικά κείμενα παρουσίασε ο Μαρίνος Παυλικκάς, ενώ τη διεύθυνση της χορωδίας ανέλαβε η μουσικός Ιφιγένεια Χριστοδούλου-Σάρδαλου. Η καλλιτεχνική επιμέλεια και η ιδέα θεάματος ανήκε στον Γιώργο Δημητρίου.

0194 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

0066 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως πάντα, έτσι και σε αυτή τη συναυλία οι συντελεστές συμμετείχαν εντελώς αφιλοκερδώς για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Εξάλλου, οι Μικροί Ρεμπέτες έχουν αρουσιάσει δεκάδες συναυλίες στην επαρχία μας αφιλοκερδώς και για φιλανθρωπικό σκοπό.

0047 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

0036 Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μικροί Ρεμπέτες, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Δείτε βίντεο από τη συναυλία:





SotiraNews