“Ξύπνησε” ο Ονήσιλος!

DSC01006 Νέα Αμμοχώστου
DSC01006 Νέα Αμμοχώστου

Με ένα θεαματικό παιχνίδι και στα 90 λεπτά και με τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές να “βγάζουν” κυριολεκτικά μάτια, η ομάδα του Ονήσιλου κατάφερε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να μπει στο παιχνίδι της παραμονής στην Β2 Κατηγορία.

Ο Ονήσιλος έπαιξε ενάντια σε ένα φορμαρισμένο και επιθετικό ΑΣΙΛ, και μέχρι το 90ο λεπτό τα πράγματα έδειχναν να καταλήγουν προς το “Χ”. Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Γέριμος από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΣΙΛ έδειχνε πιο απειλητικός με αποτέλεσμα να πετύχει την ισοφάριση…

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο εξαιρετικός Δημήτρης Κουμή κατάφερε να πετύχει με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά την νίκη στις καθυστερήσεις, στέλλοντας την ομάδα του Μιχάλη Στυλιανού στους εφτά ουρανούς!

Ο Ονήσιλος βρίσκεται ακόμη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, όμως έφτασε πιο κοντά στους προπορευόμενους.

Το πιο σημαντικό είναι πως πλέον ο Ονήσιλος αγωνίζεται αποκλειστικά με κύπριους ποδοσφαιριστές ενώ 9 από τους ποδοσφαιριστές ήταν παιδιά που κατάγονται από τη Σωτήρα. Αυτό δείχνει πως η ομάδα αλλάζει την νοοτροπία της ως η ομάδα της Σωτήρας, προσελκύοντας στο δυναμικό της ντόπια ταλέντα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ!

DSC01021 Νέα Αμμοχώστου

Στους υπόλοιπους αγώνες της 17ης Αγωνιστικής:
Ονήσιλλος Σωτήρας – ΑΣΙΛ 2-1
ΕΝ Παρεκκλησιάς – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 0-3
ΠΑΕΕΚ – Διγενής Ορόκλινης 0-1
Χαλκάνορας – ΑΕΖ 2-3

Βαθμολογία:
1 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 33
2 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 27
3 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 23
4 ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 22
5 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ 22
6 ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ 22
7 ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 19
8 ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ 15

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου στις 15:00.

Πηγή: onisillos.com