Τετραπλό φονικό: Η Σοφία Γρηγορίου εμπλέκει και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση

a 48 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, φάνος καλοψιδιώτης
a 235 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, φάνος καλοψιδιώτης

Συγκλονιστικές λεπτομέρεις για τις ενέργειες των υπόπτων πριν και μετά το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2016 στην Αγία Νάπα, κατέθεσε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λάρνακα, η Σοφία Γρηγορίου σύντροφος του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως Μπένη. Θύματα ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψίδιώτης, το ζεύγος Χατζηευθυμίου και ένας εκ των δραστών.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Γρηγορίου, στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται και ο πατέρας του Μάριου Χριστοδούλου καθώς όπως είπε μερικά εικοσιτετράωρα μετά τη διάπραξη των φόνων βρίσκονταν στο πατρικό του σπίτι όπου καβγάδιζαν για το συγκεκριμένο θέμα. Τους διαπληκτισμούς, άκουσε ο πατέρας του Χριστοδούλου, ο οποίος ρώτησε τι συμβαίνει. Ο Χριστοδούλου και ο πατέρας του συνομίλησαν και τότε ο δεύτερος, τους συνέστησε να πάνε σε δωμάτιο του σπιτιού για να συνεννοηθούν τι θα πούν στην Αστυνομία.

Σε οτι αφορά στην περίοδο πριν απο τη διάπραξη των φόνων, η Γρηγορίου κατέθεσε οτι ο Χριστοδούλου της είχε πει οτι θα πήγαιναν διακοπές στην περιοχή του Πρωταρά. Για το σκοπό αυτό, ταξίδεψαν απο τη Λευκωσία στο τουριστικό θέρετρο για προπληρώσουν στον ιδιοκτήτη την οικία στην οποία θα διέμεναν. Της έδωσε 600 ευρώ και της ζήτησε να κατέβει απο το αυτοκίνητο για να πληρώσει τον ιδιοκτήτη. Αυτή εκτέλεσε τις εντολές του Χριστοδούλου, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της οικίας της πρότεινε να την ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Χριστοδούλου, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Όταν επέστρεψε, της επιτέθηκε φραστικά και με χαρακτηρισμούς, καθώς όπως της είπε δεν ήθελε να τον δει ο ιδιοκτήτης.

Όταν έφτασαν στον Πρωταρά για τις διακοπές που της είχε υποσχεθεί, στην αυλή της οικίας βρισκόταν σταθμευμένο ένα όχημα μάρκας Honda, το οποίο ο Χριστοδούλου της ζήτησε να μην το αγγίξει.

Πηγή: Alpha News Live / Λουκάς Φέσιας