Απατεώνες αποσπούν χρήματα από κόσμο για ψεύτικους εράνους

a 148 Ειδήσεις
a 5622 Ειδήσεις

Συχνό έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, το φαινόμενο εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίο ζητούν χρήματα, προσποιούμενοι ότι διενεργούν έρανο για παιδιά και άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πρόκειται για άγνωστο άνδρα και γυναίκα που μιλούν ελληνικά, και οι οποίοι περιφέρονται σε σπίτια και γραφεία και ισχυρίζονται ψευδώς ότι διαθέτουν προς πώληση διάφορα προϊόντα Εταιρειών του Ομίλου Σιακόλα σε τιμές ευκαιρίας.

Στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν τον κόσμο, αναφέρουν διάφορες δικαιολογίες στους ανυποψίαστους πολίτες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για βοήθεια σε παιδιά που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ή άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Προσθέτουν, μάλιστα, ότι ο κ. Σιακόλας προσωπικά θα το εκτιμήσει πολύ αν αγοράσουν τα προϊόντα.

Σε ανακοίνωση του, ο Όμιλος Εταιρειών Σιακόλα τονίζει κατηγορηματικά ότι καμιά σχέση δεν έχει με τέτοια άτομα και καλεί το κοινό, αν τα επιτήδεια αυτά άτομα τους πλησιάσουν, να τα αγνοήσουν και να ενημερώσουν αμέσως την Αστυνομία.

Πηγή: SigmaLive