Τριήμερο πένθος στο Δήμο Αμμοχώστου για το θάνατο του Πούγιουρου

a 162 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 7145 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί από την Πέμπτη 19 Απριλίου έως το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στο Δήμο Αμμοχώστου μετά την αναγγελία του θανάτου του Επίτιμου Δημάρχου Αμμοχώστου Ανδρέα Χ. Πούγιουρου… 

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αμμοχώστου αναφέρει ότι με το άγγελμα του θανάτου του Ανδρέα Πούγιουρου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου κατά τη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε χθες, μετά την τήρηση μονόλεπτης σιγής, ομόφωνα αποφάσισε όπως ο Δήμαρχος Αλέξης Γαλανός και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου εκφράσουν τη βαθύτατή τους θλίψη και τα βαθιά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αείμνηστου Επίτιμου Δημάρχου Αμμοχώστου.

Επίσης, αποφάσισαν όπως κηρυχθεί τριήμερο πένθος από την Πέμπτη 19 Απριλίου έως το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και κατά τη διάρκεια αυτή οι σημαίες στα Γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια να παραμείνουν μεσίστιες.

Επίσης, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος, που θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 10.00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Το ΔΣ του Δήμου Αμμοχώστου καλεί όλους τους Αμμοχωστιανούς σε ένδειξη εκτίμησης αλλά και ευγνωμοσύνης προς τον αείμνηστο Επίτιμο Δήμαρχο Ανδρέα Χ. Πούγιουρο , που υπηρέτησε ως Δήμαρχος την πόλη για 35 ολόκληρα χρόνια, «τον άνθρωπο με την τεράστια, ανεκτίμητη και πολύχρονη προσφορά του στην αγαπημένη μας πόλη Αμμόχωστο και την Κύπρο, να παραστούν στην κηδεία».

Τέλος, αναφέρει ότι τα έξοδα της κηδείας θα καλυφθούν από το Δήμο Αμμοχώστου.