ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Προπηλακισμούς και επιθέσεις δέχτηκε ο Ονήσιλος στην Πάφο

35
35

Με προπηλακισμούς και επιθέσεις υποδέχτηκαν την ομάδα μας στο Παφιακό Στάδιο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τήρησαν “άψογα” το Fair Play για το οποίο είχαν παράπονα στον προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου… 

Η ομάδα μας η οποία ήταν ολοφάνερα και αντικειμενικά καλύτερη από την ΑΕΠ, θα μπορούσε να φύγει από το Παφιακό με μια άνετη νίκη αν οι Chorvatovic, Κοντόπουλος, Λοΐζου και Κάστανος δεν έχαναν τις αμέτρητες κλασικές ευκαιρίες με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η διαφορά επιπέδου στις δύο ομάδες ήταν καταφανής, με την ομάδα μας να αποδεικνύει ότι ήταν κατά πολύ καλύτερη από μια ομάδα η οποία οδεύει προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος παίζοντας και με 10 παίκτες σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος μετά την αποβολή του Maurice.

Η “θερμή” υποδοχή, όμως, εκτός από τα αμέτρητα υβριστικά συνθήματα από τις κερκίδες και την ρίψη αντικειμένων, συνεχίστηκε και στην φυσούνα των αποδυτηρίων, όπου ο Προπονητής της ΑΕΠ, Γιώργος Πολυβίου και ο Αρχηγός της, Άγγελος Ευθυμίου (ο οποίος δεν έπαιζε λόγω καρτών, αλλά βρισκόταν στα αποδυτήρια) επιτέθηκαν απειλητικά άνευ λόγου και αιτίας στους Ποδοσφαιριστές μας, Κώστα Πούρο, Pawel Odrzywolski και Maurice Hongla, με τον τελευταίο να αντιδρά και να δέχεται την κόκκινη κάρτα.

Ο ΟΝΗΣΙΛΟΣ ευχαριστεί την ΑΕΠ για τη θερμή υποδοχή και της εύχεται καλή πορεία στο Πρωτάθλημα

Στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας έληξε με σκορ 1-1 από γκολ του Βάργκας στο 21′ για την ΑΕΠ και του Δημοσθένους στο 25′. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στους άλλους αγώνες:
ΠΑΕΕΚ-ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ 1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 2-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ-ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ 0-1
ΑΕΠ-ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ 1-1
ΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 1-1
ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ-ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ 1-1
ΔΟΞΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 26/2