Η θεατρική παράσταση της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ “Η ΠΕΤΡΑ” στη Σωτήρα – ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

a 197
a 2916

Η θεατρική παράσταση της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ “Η ΠΕΤΡΑ” του Marius Von Mayenburg, έρχεται την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας για το θεατρόφιλο κοινό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Έργο του 2008, που ανεβαίνει από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου σε πανελλήνια πρώτη, «Η πέτρα» του Marius Von Mayenburg πραγματεύεται με έναν ευφυέστατο τρόπο εξήντα χρόνια γερμανικής ιστορίας (1935-1993). Ένα σπίτι που αλλάζει χέρια ανάμεσα σε τρεις οικογένειες. Ένα θεατρικό έργο για την εισβολή του «άλλου», για την κατοχή ξένης περιουσίας, την αναζήτηση ταυτότητας και την προσπάθεια ανίχνευσης της αλήθειας. Η πιο ταραχώδης ίσως περίοδος της σύγχρονης ιστορίας ξετυλίγεται απαλλαγμένη από κηρύγματα και διδακτισμό σε ένα έργο που θυμίζει έντονα την Κυπριακή πραγματικότητα.

a 196

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΟΚ “Η ΠΕΤΡΑ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κάντε LIKE στη Σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook και SHARE τη φωτογραφία της παράστασης και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 από τις 5 Διπλές Προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ “Η ΠΕΤΡΑ” του Marius Von Mayenburg που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου στις 8:30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.
Μία προσφορά του ΘΟΚ και του Δήμου Σωτήρας.
Πληροφορίες: 23821416, 23824444


Μετάφραση: Γιώργος Νεοφύτου
Σκηνοθεσία: Αθηνά Ξενίδου
Σκηνικά/Κοστούμια: Σταύρος Αντωνόπουλος
Μουσική: Γιώργος Κολιάς
Κίνηση: Μαρία Μέση
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Κουκουμάς, Σταύρος Τάρταρης
Video Art: Άννα Φωτιάδου
Βοηθός Σκηνογράφου: Σάββας Λαζάρου

Ερμηνεύουν: Αννίτα Σαντοριναίου, Νεοκλής Νεοκλέους, Στέλα Φυρογένη, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Παπαδοπούλου, Νιόβη Χαραλάμπους

Δείτε περισσότερα για την παράσταση πατώντας εδώ