Προσπάθειες αναβάθμισης και επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Αμμόχωστο

spea famagusta Νέα Αμμοχώστου
Νέα Αμμοχώστου

Ο Σύνδεσμος Προώθησης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (ΣΠΕΑ) Αμμοχώστου, θέλοντας να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην αναζωογόνηση και ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής, διοργανώνει το «1ο Συνέδριο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την Αμμόχωστο» την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Aeneas στην Αγία Νάπα. Το συνέδριο τελεί υπό την τελεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕ Αμμοχώστου… 

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στόχο έχει την έναρξη του διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε μια συνολική η προσπάθεια για αναβάθμιση της περιοχής, ώστε να μπορέσει να βαδίσει δυναμικά προς το μέλλον και να αντιμετωπίσει τις καινούριες προκλήσεις που θα φέρει η νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται ως επακόλουθο της οικονομικής ύφεσης που βιώνει η Ευρώπη αλλά και όλος ο κόσμος.

Πώς επηρεάζεται η Αμμόχωστος από την οικονομική ύφεση και ποιες οι μελλοντικές προκλήσεις; Ποια έργα αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο της περιοχής; Ποια η ανταγωνιστικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων σε σχέση με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό; Μπορεί η Αμμόχωστος να συναγωνιστεί άλλες περιοχές της Κύπρου αλλά και προορισμούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών; Ποια τα εφόδια για το σωστό branding και ποια είναι τα εργαλεία επικοινωνίας διαθέσιμα; Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι καταξιωμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό που παραθέτουν τις απόψεις τους.

Στο συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν και να μιλήσουν υπουργοί, δήμαρχοι, βουλευτές, πρόεδροι επιχειρηματικών φορέων και επιχειρηματίες με στόχο την συντονισμένη, ομαδική προσπάθεια και συνεργασία που θα επιτρέψει στην Αμμόχωστο να αναδειχθεί και να εδραιωθεί ως μια αξιόλογη περιοχή με καινοτομίες και αξιοζήλευτα έργα υποδομής που θα την καταστήσουν σε αξιόλογο τουριστικό και επιχειρηματικό προορισμό.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς της επαρχίας Αμμοχώστου όπως επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και διευθυντές επιχειρήσεων, στελέχη επιχειρήσεων, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης, οργανωμένους επιχειρηματικούς φορείς, φορείς τουρισμού, κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Είσοδος Ελεύθερη (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής).

Οργανωτής: ΣΠΕΑ Αμμοχώστου. Κύριοι Χορηγοί: USB Bank Plc, Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ). Χορηγοί: Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία (ΣΠΕ) Παραλιμνίου και KPMG. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕ Αμμοχώστου. Χορηγοί επικοινωνίας: το περιοδικό IN Business και το πρώτο business portal της Κύπρου, inbusinessnews.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές αποταθείτε στην διοργανώτρια εταιρεία ΙΜΗ: τηλ. 22505555, email: events@imh.com.cy, www.imh.com.cy, online registration: www.imh.com.cy/spea2012