Χιλιάδες κόσμου στους εορτασμούς του Κατακλυσμού

a 293 Ειδήσεις
a 6420 Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή και πληρότητα ξενοδοχείων παρά την κρίση

Κορυφώθηκαν χθες Δευτέρα οι εορτασμοί του Κατακλυσμού σε όλες τις παραθαλάσσιες πόλεις της Κύπρου με επίκεντρο την πόλη του Ζήνωνα, με χιλιάδες επισκέπτες να απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις…

ΛΑΡΝΑΚΑ:
Στη Λάρνακα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και συνεχίστηκαν το Σάββατο με τη συναυλία της Εύης Καπάταη και την Κυριακή με τον Σταύρο Κωνσταντίνου, ενώ τη Δευτέρα κορυφώθηκαν οι εορτασμοί με τον Ελλαδίτη τραγουδιστή Αντύπα. Οι εορτασμοί της πόλης του Ζήνωνα θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη με τη συναυλία του νεανικού ποπ συγκροτήματος “48 ώρες”.

ΠΑΦΟΣ:
Με σημαντικές οικονομικές μειώσεις, οι φετινές τριήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Πάφου για τον Κατακλυσμό, εντούτοις οι πλούσιες εκδηλώσεις προσέλκυσαν αθρόα προσέλευση του κοινού. Ντόπιοι και ξένοι επισκέφθηκαν την εμποροπανήγυρη του κατακλυσμού που στήθηκε κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, ενώ μεγάλη συναυλία δόθηκε από τη λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, υπό τη διεύθυνση του Μάριου Μελετίου.

Η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο έγγιξε το 90%, αφού εκατοντάδες επισκέπτες επέλεξαν την Πάφο εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές τιμές των ξενοδοχείων που προσφέρθηκαν ειδικά για το τριήμερο του κατακλυσμού. Αυξημένη κίνηση παρουσίασαν οι οργανωμένες παραλίες, οι καφετέριες και οι ταβέρνες κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Κάτω Πάφου.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ:
Η Δημοτική Πολιτιστική Υπηρεσία Αγίας Νάπας, οργάνωσε με επιτυχία την ετήσια Γιορτή του Κατακλυσμού Αγίας Νάπας 2012 στο γραφικό Λιμανάκι της. Οι τριήμερες βραδιές περιλάμβαναν την συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη την Κυριακή, μουσικοχορευτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα συγκροτήματα του Χορευτικού Ομίλου Αγίας Νάπας, Δάσους Άχνας, Πολιτιστικού Ομίλου «η Παράδοση» Λιοπετρίου, το Μουσικό Σχήμα του Πολιτιστικού Ομίλου «Κάβο Γκρέκο» και το Μουσικό σχήμα «Καβο Γκρέκο» της Αγίας Νάπας. Επίσης το πρόγραμμα είχε και τσιαττιστά και ποιήματα από τους παραδοσιακούς ποιητές και ποιήτριες των Κοκκινοχωριών που καταχειροκροτήθηκαν. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιος Φλουρέντζου, μετά από προσφώνηση του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Αντώνη Τσόκκου.

SotiraNews.com/Βίντεο: Σταύρος Χαραλάμπους