Οκταήμερη κράτηση σε ζεύγος Ρουμάνων

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κοσμήματα, ρούχα και κινητά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον ζεύγους Ρουμάνων ηλικίας 38 και 32 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας…

Με δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Μάμας Πάρπας ανέφερε ότι ”χθες γύρω στις 19.30 το βράδυ ζεύγος ευρωπαίων πολιτών, μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου επρόκειτο να ταξιδέψουν για τη χώρα τους. Κατά τη διαδικασία ζύγισης παρουσίασαν οκτώ αποσκευές οι οποίες πέρασαν από ειδικό μηχάνημα για έλεγχο όπου σε μία από τις αποσκευές φάνηκε να υπάρχει μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων”.

Πρόσθεσε ότι μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο στην αποσκευή όπου εντοπίστηκαν ”20 μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα. Αμέσως ηγέρθησαν υποψίες και δόθηκε οδηγία να διενεργηθεί έλεγχος σε όλες τις αποσκευές όπου εντοπίστηκαν 526 τεμάχια γυναικεία ενδύματα, 97 τεμάχια ασημικών, χρυσαφικών και φο μπιζού, 6 ζευγάρια γυναικεία παπούτσια, ένα ηλεκτρονικό I – Pad, 6 παιγνίδια play station και τέσσερα ζευγάρια γυαλιά ηλίου. Στα γυναικεία ενδύματα υπήρχαν ετικέτες που δείχνουν τα καταστήματα από τα οποία πιστεύουμε ότι αυτά έχουν κλαπεί”.

O κ. Πάρπας σημείωσε ότι ”μετά τον εντοπισμό των αντικειμένων ηγέρθηκαν υποψίες ότι πρόκειται για κλοπιμαία και έτσι το ζευγάρι συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ”φαίνεται ότι πρόκειται για μεμονωμένο ζευγάρι αλλά θα εξεταστεί από την Αστυνομία το ενδεχόμενο κατά πόσον αποτελούν μέρος ομάδας”.

Ροη Ειδησεων

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Διευκρινίζει για τις λεπτομέρειες της φωτιάς σε σκάφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διευκρινίζει η μαρίνα Αγίας Νάπας για τη φωτιά που ξέσπασε σε σκάφος σήμερα το απόγευμα.…

16 Ιουνίου, 2024

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Φωτιά σε σκάφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο από πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα Αγίας Νάπας: https://www.facebook.com/share/r/CWrjsNrTQsQVKmHP/?mibextid=WC7FNe

16 Ιουνίου, 2024

ΠΕΡΝΕΡΑ: Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή για την αναβάθμισή της

Συντονσιτική επιτροπή για προβολή και προώθηση των αιτημάτων της τουριστικής περιοχής Περνέρα στον Δήμο Παραλιμνίου…

16 Ιουνίου, 2024

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στο παλιό Νοσοκομείο ο νέος Δήμαρχος – “Να αντιμετωπιστεί δραστικά το πρόβλημα” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζί με τους Αντιδημάρχους Δερύνειας και Φρενάρους επισκέφθηκε το κτήριο του παλιού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο…

16 Ιουνίου, 2024

ΑΥΓΟΡΟΥ: Οι δρόμοι και το μουσείο του Αυγόρου θα γεμίσουν (και φέτος) μουσική

Το Λακκιρτίν Φεστ έρχεται για άλλη μία χρονιά από τη Θεατρική Ομάδα Δημιουργείν στις 7…

16 Ιουνίου, 2024

Μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Αμμοχώστου και Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων τραγουδούν για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μαθητές της χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Αμμοχώστου και Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου τραγουδούν για…

16 Ιουνίου, 2024