Με μεγάλη επιτυχία έγινε η Φωταγώγηση του Δήμου Σωτήρας

a 83
a 1736

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Σωτήρας φόρεσε τα γιορτινά του και ετοιμάστηκε να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα. Η Λεωφόρος Μακαρίου, μπροστά από το Δημαρχείο Σωτήρας ήταν κατάμεστη από επισκέπτες την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, όταν διεξήχθη η καθιερωμένη Φωταγώγηση του Δημαρχείου και του Δήμου Σωτήρας.

Μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την οποία έκανε ο Δήμαρχος Σωτήρας, κύριος Γεώργιος Τάκκας, ακολούθησε καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα από την Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, την Φιλαρμονική Μπάντα Αρμονία Δήμου Παραλιμνίου, τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, τους Μικρούς Ρεμπέτες, την χορωδία Gatehouse Singers και το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών.

Στο χώρο της εκδήλωσης βρίσκονταν διάφορα περίπτερα που προσέφεραν ποπ κορν, μαλλί της γριάς, donuts, marshmallows, κρέπες, βάφλες, ζεστό κρασί, καφέ, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γλυκά, λουκουμάδες, ενώ τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν μπαλονοκατασκευές, ζωγραφιές, face painting και να διασκεδάσουν στα φουσκωτά. Την επίσκεψή του έκανε μυστικά και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, ερχόμενος μέσα σε ένα περιπολικό! Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων, το Τυπογραφείο G-Printers, χορηγοί επικοινωνίας το Sotiranews και το Ράδιο Πολιτεία, ενώ συντελεστές της εκδήλωσης ήταν οι Σύνδεσμοι Γονέων των Α, Β και Γ Δημοτικών Σχολείων Σωτήρας, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Σωτήρας, το ΣΚΕ Σωτήρας και το Νηπιαγωγείο ΚΙΒΩΤΟΣ.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας εδώ

a1 14

a2 13

a3 9

a4 6

a5 5

a6 5

a7 5