Απόψε η Φωταγώγηση του Δήμου Σωτήρας

DSC00459
DSC00459Αρχίζει απόψε η εορταστική περίοδος στον Δήμο Σωτήρας με την εκδήλωση Φωταγώγησης του Δημαρχείου και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η εκδήλωση αρχίζει στις 5 το απόγευμα στο προαύλιο και στον δρόμο έξω από το Δημαρχείο, όπου θα στηθούν περίπτερα και θα διεξάγονται διάφορες εκδηλώσεις.

Τα περίπτερα θα περιλαμβάνουν φιλανθρωπικά παζαράκια, λουκουμάδες, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, face painting, καφέδες, κρασί, διάφορα εδέσματα, φουσκωτά, ενώ στο χώρο θα βρίσκεται και ο Winnie the Pooh για να διασκεδάζει τα μικρά παιδιά.

a 138

Η φωταγώγηση θα γίνει στις 6 ακριβώς και στη συνέχεια θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική Μπάντα ΑΡΜΟΝΙΑ του Δήμου Παραλιμνίου, τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, την παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας και την Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας. Στο χώρο της εκδήλωσης θα έρθει και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος θα μοιράζει δώρα στα παιδιά.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Σωτήρας, ο Ονήσιλος Σωτήρας, οι Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, η ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ Σωτήρας, το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας και οι Σύνδεσμοι Γονέων Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας.

Η διακόσμηση του Δημαρχείου έγινε με την εθελοντική επιμέλεια του εικαστικού Φάνη Σεργίου και τη συνεργασία του εργατικού προσωπικού του Δήμου.

Διοργανωτής: Επιτροπή Πολιτισμού Δήμου Σωτήρας

Επιμέλεια Διακόσμησης: Φάνης Σεργίου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια, επιμέλεια Προγράμματος: Μαρίνος Παυλικκάς.

DSC00461

Πληροφορίες: 23821416, 23824444, culture@sotira.org.cy, sotira.org.cy