Δημήτρης Χριστοφή: “Πρώτα ο γάμος και μετά οι μεταγραφές”

a4 1
a4 21

Ο Δημήτρης Χριστοφή δε βιάζεται για το μέλλον του και το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η Ομόνοια εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Ό,τι είναι καλύτερο για μένα και την ομάδα μου θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Τζίμης, για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτό που σκέφτεται στην παρούσα φάση ο διεθνής εξτρέμ είναι την τέλεση του γάμου του, που θα γίνει στον Πρωταρά στις 8 Ιουνίου με την αγαπημένη του Αντιγόνη Μάρκου, και ακολούθως θα τα ζυγίσει όλα και θα αποφασίσει. Ως γνωστό, στις 10 Ιουνίου οι πράσινοι αρχίζουν την προετοιμασία τους.

Πάντως, η πρόταση της Μακάμπι Χάιφα είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τις απαιτήσεις της Ομόνοιας, γεγονός που φαντάζει δύσκολο να υλοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα του Ισραήλ.

Επίσης, το συμβόλαιο που προσφέρει η Μακάμπι στον Χριστοφή δεν είναι καλύτερο απ’ ό,τι αμείβεται στην Ομόνοια, γι’ αυτό και δεν βλέπει τον λόγο για να αγωνιστεί στο ισραηλινό πρωτάθλημα.

Εφόσον προκύψουν ουσιαστικές προτάσεις από άλλες ομάδες τότε οι διοικούντες το «τριφύλλι» θα το συζητήσουν και αναλόγως θα πράξουν, σε συνεννόηση πάντα με τον ποδοσφαιριστή.

Το ενδεχόμενο παραμονής του 25χρονου εξτρέμ δεν είναι απομακρυσμένο, εφόσον οι προτάσεις δεν είναι συμφέρουσες και για τις δύο πλευρές, σωματείο και ποδοσφαιριστή.

Πόσο μάλλον εάν δεν προκύψει μετεγγραφή πριν από τα ευρωπαϊκά ματς της Ομόνοιας, καθώς αν υπάρχει η προοπτική διάκρισης στην Ευρώπη, οι πράσινοι θα επενδύσουν πολλά στον Χριστοφή, ενώ για τον ίδιο θα είναι πρόκληση η παρουσία του σε ψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.

a3 1

Λεπτομέρειες για το γάμο:

Ο Δημήτρης και η Αντιγόνη, μετά από 6 χρόνια σχέσης πήραν απόφαση να τελέσουν στις 8 Ιουνίου το γάμο τους. Είναι γνωστό ότι πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, όμως το καλύτερο γκoλ και βραβείο το έβαλε και έδωσε (αντίστοιχα) στην αγαπημένη του. Μπορεί στο γήπεδο να κάνει την διαφορά και μεγάλη αίσθηση με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όμως είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες που κατάφεραν να αποστασιοποιηθούν και να κρατήσουν την προσωπική και κοινωνική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .

Ωστόσο μια τέτοια είδηση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες ο Δημήτρης Χριστοφή και η Αντιγόνη Μάρκου, θα γιορτάσουν μια από τις πιο ωραίες και σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Όταν κατά τη συνέντευξη σε περιοδικό, ο Τζίμης ρωτήθηκε «Τι θα ήθελε να µείνει για πάντα χαραγµένο στη µνήµη του», ο ποδοσφαιριστής απάντησε: «Είναι η στιγµή που γνώρισα την αρραβωνιαστικιά µου και όλες οι στιγµές που έζησα µαζί της. Ένας άνθρωπος που είναι δίπλα µου τα τελευταία χρόνια».

a5

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πολλά χρόνια, όταν ακόμα ο Δημήτρης αγωνιζόταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Αυτό που τους ένωσε αμέσως και τους έφερε πιο κοντά ήταν η αγάπη και των δυο για το ποδόσφαιρο. Δεν άργησαν να σμίξουν και να ερωτευτούν. Πριν από 2 χρόνια μάλιστα, ο Δημήτρης Χριστοφή, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία είπε το «Yes I do» , το οποίο τους οδηγεί στις 8 Ιουνίου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσουν και με τα ιερά δεσμά του γάμου τις ζωές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το νυφικό της 22χρόνης Αντιγόνης Μάρκου, θα είναι δημιουργία της γνωστής Κύπριας σχεδιάστριας Κάλιας Μονογίου.

SotiraNews.com/SentraGoal.com