Ο Νικολάκης και η… Ανεργοσκουφίτσα στη Σωτήρα για μια παράσταση

a 95
a 3382

Την παιδική θεατρική παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Δώρου Κυριακίδη “Ο Νικολάκης και η Ανεργο-Σκουφίτσα” φιλοξενεί ο Δήμος Σωτήρας αυτή την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας στις 15:30 το απόγευμα. Την παράσταση διοργανώνει το Κοινοτικό Τμήμα του Δημοσίου Νηπιαγωγείου Σωτήρας και τα έξοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου.

Η παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη ξεκίνησε την λειτουργία τις το 1986. Από τότε μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει περισσότερα από 85 έργα!!

Από το 1986 μέχρι σήμερα η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη, έχει συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους ηθοποιούς. Μερικοί από αυτούς είναι: Πίτσα Αντωνιάδου, Ιωάννα Καμένου Σιαφκάλη , Ελένη Καούλα, Ανδρέας Βασιλειάδης, Ανδρέας Βασιλείου , Ντόρις Κυριακίδου , Ρεββεκα Αποστολοπούλου, Μάρω Καυκαρίδου, Ολγα ποταμίτου, Ανδρούλα Αγαθαγγέλου και πολλοί άλλοι. Βασικοί συνεργάτες: Δώρος Κυριακίδης, Κώστας Σχοινιού Χριστίνα Τερεζοπούλου. Ελισάβετ Μπλάκκη , Γιώτα Κρός και ο Πέτρος Φιλίππου.

Η παιδική μας σκηνή έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς καθώς και υπουργεία: Υπουργείο Οικονομικών(Ο Νικολάκης Μαθαίνει το Ευρώ), Υπουργείο Συγκοινωνιών (Ο Νικολάκης Τροχονόμος), Τμήμα Περιβάλλοντος (Ο Νικολάκης Ανακυκλώνεται), Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης (Ο Νικολάκης αστυνομικός της γειτονιάς).

Τα έργα που ανεβάζονται είναι σημερινά και τα περισσότερα έχουν γραφεί από τον ίδιο τον Δώρο Κυριακίδη. Η θεματολογία τους έχει να κάνει με τα σημερινά ενδιαφέροντα των παιδιών , γονιών άλλα και των εκπαιδευτικών. Μέσα από την ψυχαγωγία δίνονται και πολλά μηνύματα που βοηθούν την καλυτέρευση του χαρακτήρα του παιδιού.

Το 1999 ο βασικός ήρωας Νικολάκης (Κώστας Σχοινιού) μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες κάνοντας περήφανη την παιδική σκηνή αλλά και ολόκληρη την Κύπρο.

anergoskoufitsa

Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!!!

Για τη φετινή περίοδο η παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη ανεβάζει τη ξεκαρδιστική κωμωδία << Ο Νικολάκης και η Ανεργο- Σκουφίτσα>>!!!

Παίζουν:
Δώρος Κυριακίδης
Κώστας Σχοινιού(Νικολάκης)
Ελισάβετ Μπλάκκη
Μύρια Χόπλαρου και η
Καλυψώ Δημητρίου.

«Η κωμωδία είναι το εναρκτήριο μας έργο. Γιατί σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και στους μεγάλους υγιή ψυχαγωγία όπως ξέρουμε να την προσφέρουμε απλόχερα τόσα χρόνια. Η παιδική μας σκηνή θα δώσει παραστάσεις σε όλη τη Κύπρο, αλλά και οργανωμένες μαθητικές παραστάσεις και για διάφορους φορείς και σύνολα.»