Οι Τούρκοι δημιούργησαν Λέσχη Αξιωματικών σε ξενοδοχείο της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου

a 170 Ειδήσεις
a 6298 Ειδήσεις
Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Νέες αποκαλυπτικές εικόνες από το θέρετρο που έχουν δημιουργήσει οι Τούρκοι στην περίκλειστη κατεχόμενη Αμμόχωστο αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1… 

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την χλιδή που απολαμβάνουν οι Τούρκοι αξιωματικοί εντός των κτιρίων που έχουν καταλάβει παράνομα για να απολαμβάνουν την χρυσή Αμμουδιά της Αμμοχώστου.

Οι ανακαινισμένες πολυκατοικίες στην περίκλειστη κατεχόμενη Αμμόχωστο που όπως αποκαλύψαμε αποτελεί θέρετρο για ολίγους εκλεκτούς των Τούρκων αυξάνονται και η κατάληψη των αξιωματικών της Τουρκικής Ελίτ προσλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουμε λήφθηκαν μέσα από το ανακαινισμένο κτίριο του άλλοτε ξενοδοχείου Σαντη Μπήτς στην Αμμόχωστο. Πρόκειται για το κτίριο Αριστερά στην εικόνα του βίντεο.

Σύμφωνα με πηγές, οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται το κτίριο αυτό εδώ και δεκαετίες. Από το 2004 ωστόσο άρχισαν να επεκτείνουν την κατάληψη τους από το ισόγειο στους ορόφους στη συνέχεια σε δεύτερο κτίριο το οποίο χρησιμοποιείται ως κοιτώνας για τους στρατιώτες που υπηρετούν ενώ στη συνέχεια επέκτειναν την κατάληψη σε τρίτο κτίριο το οποίο πρόσφατα όπως και το πρώτο έχει ανακαινιστεί.

Οι φωτογραφίες από το Σάντη Μπητς προκαλούν ρίγος σε όσους γνωρίζουν το χώρο από τις μέρες προ του 1974 όταν έσφυζε από ζωή. Σε μία γυάλα μάλιστα έχουν τοποθετήσει ένα βαλσαμωμένο λιοντάρι που αποτελεί το έμβλημα του Τουρκικού Στρατού.
Πολλοί χώροι αν και έχουν συντηρηθεί παραμένουν όπως ήταν το 1974.

Οι κατακτητές συντηρούν και επεκτείνουν την κατάληψη τους απολαμβάνοντας κατά. αποκλειστικότητα την ομορφιά της πανέμορφης παραλίας και της πεντακάθαρης θάλασσας της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Πολλοί μάλιστα είναι και οι προσκεκλημένοι τους από την Τουρκία οι οποίοι φιλοξενούνται σε ξένη περιουσία για αυτούς αλλά και τους δήθεν οικοδεσπότες τους, απολαμβάνοντας προκλητικά τα λάφυρα της θηριωδίας τους στην Κύπρο.


Πηγή: ΑΝΤ1