Σήμερα τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου στον Πρωταρά (ΒΙΝΤΕΟ)

CEB1 32 Πρωταράς
CEB1 283 Πρωταράς

Ο Δήμος Παραλιμνίου μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή αναβίωση του θεσμού που έγινε στον Πρωταρά, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σήμερα Σάββατο 13/5/2017 ώρα 6μ.μ. στο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Πρωταρά, με όλη την λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην πιο χαρούμενη και ανοιξιάτικη γιορτή του χρόνου.

Η οδός Πρωταρά θα φορέσει και φέτος τα καλά της και θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες μέσα σε ένα ανοιξιάτικο και λουλουδένιο κλίμα, με ηχητικές και μυρωδικές εικόνες της ΑΝΟΙΞΗΣ.

Πολιτιστικά σύνολα, οργανισμοί, αθλητές, εθελοντές, δημότες κ.ά θα συμμετέχουν σε μια παρέλαση – πομπή υπό τη συνοδεία μουσικής και αρμάτων κατά μήκος της οδού Πρωταρά (λεωφόρος ξενοδοχείων), με την πανέμορφη Σταρ Κύπρος 2005 Έλενα Ιεροδιακόνου ως πριγκίπισσα της Άνοιξης να πλαισιώνει το άρμα του Δήμου Παραλιμνίου και να ανοίγει τις εκδηλώσεις των Ανθεστηρίων και διαδέχεται την περσινή επιτυχημένη Βασίλισσα της Άνοιξης, Βασιλική Χατζηαδάμου.

Η πομπή θα ξεκινήσει από τον χώρο που διεξάγονται οι εκδηλώσεις Κατακλυσμού Αμμοχώστου (πάνω από την παραλία Fig Tree Bay) και θα τερματίσει στη Δημοτική πλατεία Εκδηλώσεων ΛΕΥΚΟΛΛΑ όπου και θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους όπως φουσκωτά, face painting κ.ά.

SotiraNews