Γέμισε μικρά ταλέντα η Αγία Νάπα

a1 1 Νέα Αμμοχώστου
Στην Αγία Νάπα κτυπούσε την Κυριακή (24/4) η καρδιά του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού το αθλητικό κέντρο όπου διεξάγεται το Ayia Napa Soccer Festival 2016 κατακλύστηκε από χιλιάδες ποδοσφαιριστές αλλά και γονείς, συγγενείς και φίλους.

Ήταν η πιο γεμάτη μέρα του Ayia Napa Soccer Festival 2016 καθώς διεξήχθησαν σχεδόν 250 αγώνες για τη φάση των Ομίλων στις ηλικιακές κατηγορίες παιδιών που γεννήθηκαν από το 2003 έως το 2009. Στις κατηγορίες 2004-2009 προέκυψαν οι ομάδες που συνεχίζουν στα νοκ – άουτ παίρνοντας το δρόμο για τον τελικό. Τη Μεγάλη Δευτέρα (25/4) θα ολοκληρωθούν οι αγώνες Ομίλων στο 2003 ενώ την ίδια μέρα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση οι ομάδες των ηλικιών 2000-2002.

a1 32 Νέα Αμμοχώστου

Οι τελικοί και στις δέκα ηλικιακές κατηγορίες θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) και έξι από αυτούς, όπως και η τελετή λήξης, θα μεταδοθούν από τη Cytavision, σε μια σύνδεση από τις 15:00 έως τις 19:00.

«Έγιναν περίπου 450 αγώνες το Σαββατοκύριακο χωρίς σημαντικά προβλήματα και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις ομάδες αλλά και τους θεατές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων» λέει ο Χρίστος Κωνσταντίνου, εκ μέρους των διοργανωτών και συνεχίζει: «τόσο η άφιξη και αναχώρηση των χιλιάδων ανθρώπων στο αθλητικό κέντρο Αγίας Νάπας όσο και το αγωνιστικό σκέλος, κύλησαν ομαλά». Μιλώντας για τις ξένες ομάδες αναφέρει πως «όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι τόσο από το επίπεδο της διοργάνωσης όσο και από το αγωνιστικό επίπεδο».

Τους αγώνες παρακολουθούν σκάουτερ αλλά και προπονητές, μεταξύ τους και Ομοσπονδιακοί.

a 7 Νέα Αμμοχώστου

Το διεθνές Ayia Napa Soccer Festival διοργανώνει για 16η χρονιά το Σωματείο Soccer World Cyprus υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και με τη στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας. Χορηγοί είναι ο ΚΟΤ, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, η Σχολή ΠΑΣΚΑΛ, τα εστιατόρια Ocean Basket και η MS Jacovides με τα προϊόντα Nurofen και Futuro. Στο Τουρνουά μετέχουν 320 ομάδες εκπροσωπώντας 85 ακαδημίες και συλλόγους. Δέκα ομάδες ήρθαν από το εξωτερικό, με πέντε διαφορετικές ακαδημίες, από τέσσερις χώρες.

Αναλυτικές πληροφορίες, πρόγραμμα, αποτελέσματα και βαθμολογίες στο
www.ayianapasoccerfestival.com